georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 ... και μόλις το δούμε θα λέμε ... ο τελευταίος να κλείσει το καπάκι (μακάβριο) !!! 1 1
Baudolino Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Εμενα πάλι μου ήρθε το ανεκδοτο στο μυαλο που λεει (λιγο αλλαγμένο) "μισο λεπτο ρε παιδια ανοιξτε το φως να οργανωθουμε λιγο, 80% εδωσα τιποτα δεν πηρα..."
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Στους ΟΑΕΕδες βγάζει το παρακάτω αλλα προς το παρόν βλέπω ότι σε πάει στην σελίδα που ζητάει τους κωδικούς του Taxis. Το ίδιο και λίγο πιο κάτω που έχει το εικονίδιο του printer. Ο κωδικός είναι σβησμένος από τον φίλο που ζήτησε να το τυπώσω .... όχι να το πληρώσω
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) Κρίμα γιατί χάρηκα που είδα ότι έγραφε πως "Δε Βρέθηκαν Οικονομικές Εκκρεμότητες"... Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by Ghostrider 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Στους ΟΑΕΕδες βγάζει το παρακάτω αλλα προς το παρόν βλέπω ότι σε πάει στην σελίδα που ζητάει τους κωδικούς του Taxis. Το ίδιο και λίγο πιο κάτω που έχει το εικονίδιο του printer. Ο κωδικός είναι σβησμένος από τον φίλο που ζήτησε να το τυπώσω .... όχι να το πληρώσω Ενημερωτικά αυτό είναι και το ειδοποιητήριο που του φίλου που ασφαλιζεται στον ΟΑΕΔ. Προφανώς έχει πάει με τα ελάχιστα λόγω εισοδήματος.
msxoin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) Εμενα στις Ηλεκτρονικες Υπηρεσίες --> Εισφορες Ελ. Επ. μου βγάζει σφάλμα 404 Και Georgegaleos που μπηκες για να σου βγαλει το ειδοποιητηριο του ΟΑΕΕ? Ρωτάω για την αρραβωνιαστικιά μου. Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by msxoin
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Τα ίδια τελευταία φορά... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
switzero Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Στο tsmede.gr πάντως έχουν αναρτηθεί τα αναδρομικά για το Β εξάμηνο του 2011!!!!!!
korp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Σε μένα μπήκε αλλά μου γράφει ότι δε βρέθηκε τρέχουσα εισφορά.....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα