Baudolino Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Το μινιμουμ ειναι στο αθροιμα. 1
dim salo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 έχει βγάλει ειδοποιητήριο στη γυναίκα μου , που έχει παραιτηθεί σαν δικηγόρος από πέρσι , δηλαδή την έχει ακόμη ως ελεύθερο επαγγελματία υπόχρεα καταβολής ασφαλιστικών εισφορών , ενώ ήδη έχει βγει η απόφαση για προσωρινή σύνταξη από το ΕΤΤΑ - ΤΑΝ!τι να κάνει ;εννοώ για την πρέπουσα διόρθωση ;
andreastz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) Εμένα δεν μπαίνει με τους κωδικούς του gsis. Στο gsis μπαίνω κανονκά εν τω μεταξύ. Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by andreastz
A.Kast Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μήπως γνωρίζει κάποιος για το ΕΦΚΑ για τους μηχανικούς με μπλοκάκι (έως 2 εργοδότες), πως θα γίνεται η πληρωμή των εισφορών; Το ειδοποιητήριο του ΕΦΚΑ βγήκε κι έχει τις συνολικές εισφορές, αλλά εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να πληρώσουμε το 1/3. Δηλ. αν το κάνουμε με e-banking ή στην τράπεζα, θα βάζουμε τον κωδικό της πληρωμής όπως είναι, αλλά στο ποσό θα βάζουμε το 1/3; Επίσης, το επικουρικό+ εφάπαξ δεν έχει βγει ακόμα, αλλά και γι'αυτά το ίδιο δεν ισχύει; Δηλ. το 1/3 δεν πρέπει να πληρώσουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ασπα τσινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μήπως γνωρίζει κάποιος για το ΕΦΚΑ για τους μηχανικούς με μπλοκάκι (έως 2 εργοδότες), πως θα γίνεται η πληρωμή των εισφορών; Το ειδοποιητήριο του ΕΦΚΑ βγήκε κι έχει τις συνολικές εισφορές, αλλά εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να πληρώσουμε το 1/3. Δηλ. αν το κάνουμε με e-banking ή στην τράπεζα, θα βάζουμε τον κωδικό της πληρωμής όπως είναι, αλλά στο ποσό θα βάζουμε το 1/3; Επίσης, το επικουρικό+ εφάπαξ δεν έχει βγει ακόμα, αλλά και γι'αυτά το ίδιο δεν ισχύει; Δηλ. το 1/3 δεν πρέπει να πληρώσουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασικές ερωτήσεις: α) τι ενημέρωση έχεις λάβει από τον εργοδότη σου (σε ενημέρωσε, δηλαδή, ότι αναλαμβάνει τα 2/3); β) τρέχουσα σύμβαση έχεις?
A.Kast Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλησπέρα και πάλι, Ναι, έχω τρέχουσα σύμβαση και αναφορικά με τα 2/3 του εργοδότη, μου έχουν πει να βάλω στο μπλοκάκι "απασχόληση σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.9 του άρθρου 39 του Ν. 4387/2016."
akaliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Για εμένα δεν έχει βγει το ειδοποιητήριο ΕΦΚΑ ακόμα...
ασπα τσινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλησπέρα και πάλι, Ναι, έχω τρέχουσα σύμβαση και αναφορικά με τα 2/3 του εργοδότη, μου έχουν πει να βάλω στο μπλοκάκι "απασχόληση σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.9 του άρθρου 39 του Ν. 4387/2016." Συνεπώς, το "σωστό" ειδοποιητήριο (δηλ. 1/3*37.95%*[μηνιαία αμοιβή]) θα βγει αφού κάνει ΑΠΔ ο εργοδότης σου και σε δηλώσει (τέλη Φεβρουαρίου). Μέχρι τότε σε δηλώσεις αρμοδίων είχα διαβάσει ότι "δυστυχώς μέχρι να γίνουν οι πρώτες ΑΠΔ θα πρέπει ο εργαζόμενος να πληρώσει το "λάθος" ειδοποιητήριο, και όταν υποβληθούν οι ΑΠΔ και γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις θα γίνουν οι ανάλογοι συμψηφισμοί"... ΥΓ: Ναι, έχω τρέχουσα σύμβαση και αναφορικά με τα 2/3 του εργοδότη, μου έχουν πει να βάλω στο μπλοκάκι "απασχόληση σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.9 του άρθρου 39 του Ν. 4387/2016." Αυτό σου το είπε ο εργοδότης;
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Θα πληρωσουμε αυτον τον μηνα την πρωτη δοση, θα κρατήσουμε το ειδοποιητηριο και με το ιδιο ειδοποιητηριο και την ιδια εντολη πληρωμης θα πληρωσουμε και τον επομενο μηνα?
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 έτσι φαίνεται, και κάποια στιγμή θα βγάλουν και τις εισφορές για εφάπαξ - επικουρική.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα