doxaios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Τελικά πληρώνεται μέσω ebanking?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Άμα πληρώσω με ebanking εθνικής στις 28; Μεχρι τώρα πλήρωνα την τελευταία μέρα με αυτόν τον τροπο ουδέποτε είχα πρόβλημα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 (edited) Στο οπισθόφυλλο του ειδοποιητηρίου αναφέρει: "Σύμφωνα με την αρ. Φ80000/οικ.60298/1472/23-12-2016 Υ.Α. ΥΠ.Ε.Κ.Α.Α. από 1/1/2017 η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών πραγματοποιείται μηνιαία με καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής την τελευταία εργάσιμη μέρα του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής, οι εισφορές επιβαρύνονται με τις νόμιμες προσαυξήσεις (Ν.4158/13)" Θες να 'σαι ο πρωτος που θα το τεστάρει με το νέο ταμείο !!!! ?? υ.γ. Η Φ80000/οικ.60298/1472/23-12-2016 δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο. Φ80000_οικ.60298_1472_23-12-2016.pdf Edited Φεβρουάριος 14 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosniki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 (edited) "Εντός του προσεχούς διαστήματος θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού και καταβολής των εισφορών." Αυτή είναι η απάντηση που μου έδωσαν από το ενιαίο ταμείο επικουρικής και εφάπαξ σήμερα στο μήνυμα που τους έστειλα "Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για το πότε θα εκδοθούν ειδοποιητήρια για τις εισφορές επικουρικής και εφάπαξ. Είμαι πρώην ασφαλισμένος του ΕΤΑΑ πρώην ΤΣΜΕΔΕ. Επίσης πως μπορώ να εισέλθω στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (εννοώ πως θα εκδώσω ηλεκτρονικά κωδικούς εισαγωγής στο ηλεκτρονικό σύστημα του ταμείου). Ευχαριστώ εκ των προτέρων." Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Φεβρουάριος 14 , 2017 by nikosniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 (edited) Εχω στειλει κι εγω σχετικο αλλα στον ΕΦΚΑ. Να δουμε μηπως απαντησουν επίσημα κατι σοβαρο. Εστω αυτο που ειπαν προφορικά. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Φεβρουάριος 14 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Και για να έχουμε καλό ρώτημα, άντε και το πλήρωσες... εμφανίζεται άραγες κάτι στα κουτάκια? Λέει π.χ. ότι η τρεχουσα εισφορα γίνεται μηδεν? Ας μας πει καποιος αν εχει πληρώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Υπάρχουμε κι εμείς που ακόμα δεν έχει αναρτηθεί τίποτα στο λογαριασμό μας... Λέτε όσοι μέχρι πριν 2 μηνες πληρώναμε και δεν μπήκαμε σε ρύθμιση, τώρα να μην πληρώσουμε τίποτα; Όλα κερασμένα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Αν δεν πληρώνουμε εφάπαξ και επικουρικό ασφαλιστική ενημερότητα θα μας δίνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 (edited) Αυτο θα μας το πει κάποιος που πληρωσε αυτο το ειδοποιητηριο (δεν ειχε εκκρεμότητες) σν μπορει να εκδοσει ασφαλιστική ενημερότητα και με τι διάρκεια. Βεβαια σπο την άλλη οποιος δεν είχε εκκρεμότητες με το προηγούμενο του εβγαζε ενημεροτητα μεχρι 30/6, και τετοια δίνει και τώρα σν δεν εχεις εκκρεμότητες και δεν εχεις πληρωσει τον ΕΦΚΑ. Η λογικη παντως λεει οτι εφοσον είναι δικο τους φάουλ η μη δυνατότητα πληρωμης, θα δινεται εφόσον εισαι οκ. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Φεβρουάριος 15 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Οπως προείπα, και σε μένα βγάζει ασφαλιστική ενημερότητα απ'το εταα, μέχρι 30/6/17. Εχω πληρώσει κανονικά το Β'2016 ειδοπ. ΟΜΩΣ χωρις τις προσαυξήσεις τα 240ε, νομίζω. Ενω στο Α'2016 τα είχε κανονικά. Ουτε στο σαιτ του εταα βγάζει 2ο ειδοποιητήριο οπως μου λέγαν οι συνάδελφοι, ουτε εχει αναρτηθεί κάτι στο ΕΦΚΑ Τι διάολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα