jackson Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 (edited) Κατάφερα εν τέλει να επικοινωνίσω...με ενημέρωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την "καρτέλα" μου κ γι αυτό δεν μου τυπώνει. Δεν έχει να κάνει με browser και συναφή. Θα πρέπει να πάω από εκεί. Edited Δεκέμβριος 15 , 2015 by jackson Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalikoutis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Μα καλά κατάφερες να επικοινωνήσεις και δε ρώτησες , ρε παιδιά καμιά παράταση θα παίξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TolisDim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 γιατι θα του λεγαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Όταν πας σε ένα εστιατόριο σου αφαιρούν από το λογαριασμό όσο φαγητό δεν έφαγες; Μην ελπίζετε σε τέτοιες αλλαγές.. Ναι αλλά το φαγητό που δεν έφαγες μπορείς να το πάρεις μαζί σου...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 αν επίσης καταφέρετε να μάθετε πως θα πάρουμε κωδικούς για το etsmede ηλεκτρονικά Κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά και παραλαμβάνεις από το ανάλογο περιφερειακό τμήμα. της έδρας ή του τόπου που βρίσκομαι? Επειδή σε άλλη πόλη έχω έδρα και σε άλλη βρίσκομαι τώρα που εργάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Μα καλά κατάφερες να επικοινωνήσεις και δε ρώτησες , ρε παιδιά καμιά παράταση θα παίξει? Εννοείτε ρώτησα...και μου είπε πως αυτοί μπορεί ακόμα και στις 22 να αποφασίσουν για παράταση...αλλά προς το παρόν δεν ξέρει κάτι... Είναι παράλογο να μη δώσουν...και δεν θα πάρουν τίποτα και ο κόσμος θα χάσει τις ρυθμίσεις του...αλλά στον τόπο που ζούμε ποτέ μη λες ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TolisDim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 της έδρας ή του τόπου που βρίσκομαι? Επειδή σε άλλη πόλη έχω έδρα και σε άλλη βρίσκομαι τώρα που εργάζομαι. οπου να ναι φιλε, ηλεκτρονικα κανουν επιβεβαιωση, και θελει ταυτοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 (edited) Ναι αλλά το φαγητό που δεν έφαγες μπορείς να το πάρεις μαζί σου...... Λεφτά πάντως πίσω δε σου δίνουν.. Εγώ θέλω να πω ότι υπεισέρχονται διάφορα νομικά θέματα στη διαγραφή οφειλών ή την επιστροφή χρημάτων. Ιδίως όταν εκτός από τη δυνατότητα περίθαλψης "αγοράζεις" και τα επαγγελματικά δικαιώματα. Πώς θα επιστρέψεις πίσω επαγγελματικά δικαιώματα του περασμένου εξαμήνου? Κι ας μη ξεχνάμε και τα συμφέροντα των μεγάλων παικτών του χώρου που θα πληρώσουν ακόμα μεγαλύτερες εισφορές αν αυτές γίνουν ανάλογες των εισοδημάτων τους. Γι' αυτούς δουλεύει το ταμείο κι όχι για τον κοσμάκη που δυσκολεύεται να μαζέψει τα λεφτά να πληρώσει. Edited Δεκέμβριος 15 , 2015 by georgios_m Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Εισαι σοβαρός τι φαγητά και πράσινα άλογα. Μιλάμε σε χρεώνουν για μια υπηρεσία που την ίδια στιγμη δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις... Και αφου το πας σε εστιατόριο, σαν να σου χρεώνουν σολομό και να μην σου επιτρέπουν να τον φας Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 (edited) Σε χρεώνουν για μια υπηρεσία που ζήτησες να είναι διαθέσιμη για σένα. Είναι σα την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Αν δε πληρώσεις και παρέλθει το εξάμηνο χωρίς τρακάρισμα στα χαρίζουν? Εγώ λέω πώς έχουν τα πράγματα, όχι αν είναι σωστά ή λάθος. Edited Δεκέμβριος 15 , 2015 by georgios_m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα