tasanto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 (edited) . με αυτη την απαντηση, το νομικο τμημα του ΤΕΕ μπορει να τους εκθεσει και οχι μονο.Ασφαλιστικο ταμειο δηλωνει επισημα την ανικανοτητα του να κανει τα αυτονοητα,να ενημερωσει τους ασφαλισμενους σε αυτο για τις εισφορες τους!!!!!!!! τετοια "ομολογια διαλυσης" πρωτη φορα βλεπω,απορω πως ακομα δεν εχει γινει καποια οργανωμενη κινηση σε νομικο επιπεδο. Αν δεν ειμαστε τοσο μπαχαλο σαν κλαδος,θα επρεπε να ειχαμε κινηθει νομικα και να τους υποχρεωσουμε να στειλουν τα ειδοποιητηρια πρωτα και μετα να πληρωσουμε,αφου μεσολαβησει ενας μηνας τουλαχιστον απο την ημερομηνια αποστολης των ειδοποιητηριων. Edited Απρίλιος 28 , 2014 by tasanto 2
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 δεν γνωριζω ποιες εισφορες πρεπει να πληρωσω πρεπει να χτυπησει ο ταμιας τα κουμπια και μετα να μαθω και να πληρωσω και αυθημερον μπραβο μας! 1
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Σα να το βλέπω μπροστά μου το σκηνικό!Τετάρτη 30/4 ώρα 14:00 η ουρά στο Τσμεδε μέχρι το Σύνταγμα , 14:02 βγαίνει ανακοίνωση Λόγω φόρτου εργασίας δίνεται παράταση έως τις .... τάδε.... Αντε γεια!!!! 2
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 δεν μπορουν να στειλουν χαρτι με εισφορες ειναι κλειδωμενοι παραταση θεωρειται σιγουρη προβλεπω και πεναλτι ομως συντομα ο αγωνας θα ειναι νοκ αουτ
tasanto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Σα να το βλέπω μπροστά μου το σκηνικό! Τετάρτη 30/4 ώρα 14:00 η ουρά στο Τσμεδε μέχρι το Σύνταγμα , 14:02 βγαίνει ανακοίνωση Λόγω φόρτου εργασίας δίνεται παράταση έως τις .... τάδε.... Αντε γεια!!!! αυτο δεν μπορει να συμβει ποτε......οι σεκιουριταδες σταματουν να δινουν νουμερακια μολις η ο ουρα φτασει στην εισοδο (απο τον πρωτο οροφο και ολες τις σκαλες εννοειται). Οι σεκιουριταδες μας μαραναν θα μου πεις,βρεγμενη σανιδα θελουν εκει μεσα ολοι,απο τον σεκιουριτα μεχρι τον Προεδρο-τραπεζιτη.
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 http://www.tdm.tee.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=890:-2014&catid=46:2011-03-22-11-25-50&Itemid=93 Η επιστήμη σηκώνει τα πόδια της.. Το κεντρικό ΤΕΕ της Αθήνας δεν έχει βγαλει καμια ανακοίνωση έτσι? Λίγο που μπήκα τώρα δεν είδα τίποτα...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Εχω φίλο μηχανικό στην Λήμνο .... και με ρωτά που να πεταχτεί να του εκδόσουν το ειδοποιητήριο ? 1
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 (edited) να πεταχτει στη.....θαλασσα ή εναλλακτικα μπορει να πεταχτει ως τον ερντογαν εκει ειναι πιο πιθανο να βρει ακρη Edited Απρίλιος 28 , 2014 by pantsel 2
tomkat Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 H παράταση στην πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών είναι δεδομένη κυρίως λόγω τις μη αποστολής των ειδοποιητηριών και εναρμονίζεται απολυτα με το προεκλογικό κλιμα των ημερών.Σε ενα περιβάλλον πολιτικής σηψης και πολιτιστικής παρακμής είναι αναμενόμενο να υπάρχουν τετοιες στρατηγικές του 500αρικου ή της παράτασης....Η εξούσια όταν έχανε την λαική συμμέτοχή πάντα εφάρμοζε τις διαχρονικές αρχές και συμβουλές του Μακιαβελισμού..Η πολιτική ιστορία μας διδασκει...ολά οσα γίνονται σημέρα έχουν ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν...το θέμα είναι όταν απο θεατές γίνουμε πρωταγωνιστες...και οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα...γιατι είναι γραναζι του συστημάτος πολυ καλά προβλέψιμο... 3
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 να πεταχτει στη.....θαλασσα Δεν κάνω πλάκα ... αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα