cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 @KANA Φαίνονται τα στοιχεία σου
body125z Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Αναμένουμε την λυπητερη!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Αρχές Φλεβάρη θα βγούν...Σε άλλους νωρίτερα σε άλλους αργότερα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
silentscream Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Συνάδελφε πληρωσα το β εξαμηνο τις πρωτες μέρες του έτους και είχα μια προσαύξηση..αυτο το 1% εννοώ. Θα συμψηφιστεί με τις μελλοντικές? Και εγώ το ίδιο συνάδλεφε 10 ευρω ήταν σε μένα ο τόκος, τους τα χαρίζω...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 (edited) Αντιγράφω από την αρχική σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ: "...Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών και διαφορών Β εξαμήνου 2016 για όσους ασφαλισμένους δεν έχουν εξοφλήσει τις εισφορές τους." Edit: Μολις ειδα οτι η ενημερωση με το πληρες κειμενο στάλθηκε και στο mail μου απο το ΤΜΕΔΕ (και οχι απο το ΤΣΜΕΔΕ) Edited Ιανουάριος 27 , 2017 by georgegaleos 1
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Και εγώ το ίδιο συνάδλεφε 10 ευρω ήταν σε μένα ο τόκος, τους τα χαρίζω... Oμοίως κι εγώ. Πλήρωσα εκπρόθεσμα, αλλά, πριν την απόφαση για παράταση. Οπότε, πλήρωσα περίπου 10 ευρώ τόκους. Επειδή δεν θέλω να τους τα χαρίσω, τους πήρα χθες τηλέφωνο, να ρωτήσω αν μπορώ να τα πάρω πίσω. Η υπάλληλος μου είπε πως δεν ξέρει. Σήμερα το πρωί πήγα από εκεί. Ένας προϊστάμενος μου είπε ότι "μπορεί" να βγει διευκρινιστική ανακοίνωση, ενώ μια άλλη μου είπε ότι δεν επιστέφονται και τα χάνουμε. Δεν είναι το ποσόν αυτό καθ εαυτό, είναι το "γαμώτο"... 1
stathpit Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι, ξέρει κανείς αν τα νέα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ πλεον, θα μπορούμε να τα εκτυπώσουμε κάπου διαδικτυακά, όπως κάναμε στο site του ΤΣΜΕΔΕ; Αλλιώς πώς; Θα πρέπει να πάμε στα ''κατηργημένα'' κατά τόπους υποκαταστήματα του ΤΣΜΕΔΕ; (για επαρχία μιλώντας) Edited Ιανουάριος 27 , 2017 by stathpit
zxgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 (edited) το πρωτο θα ερθει ταχυδρομικα τα επομενα ηλεκτρονικα απο το efka.gov.gr http://www.efka.gov.gr/_memos/files/EGK_1_2017b.pdf εγκυκλιος 1 με παραρτηματα τροπου υπολογισμου μειωσεων https://mega.nz/#!q01HWTbR!MUjc79RX7aYGxnt8XD--WwGCXYLzcZusqGSP1W6c7vY excel υπολογισμου μηνιαίων εισφορων εταα ανω 5ετιας Edited Ιανουάριος 27 , 2017 by zxgr 2
archthanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 (edited) Αντιγράφω από την αρχική σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ: "...Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών και διαφορών Β εξαμήνου 2016 για όσους ασφαλισμένους δεν έχουν εξοφλήσει τις εισφορές τους." Edit: Μολις ειδα οτι η ενημερωση με το πληρες κειμενο στάλθηκε και στο mail μου απο το ΤΜΕΔΕ (και οχι απο το ΤΣΜΕΔΕ) Σχετικά με αυτό το ειδοποιητήριο. Πλήρωσα το Β 2016 στις 4 ή 5 Ιανουαρίου 2017. Μαζί μου ζητήθηκαν και πλήρωσα και αναδρομικά περίπου 230 €. (αυτά δεν τα είχα δει ποτέ σαν ειδοποιητήριο από το ΤΣΜΕΔΕ ηλεκτρονικά) Τώρα βγάζει άλλα τόσα (ακριβώς το ίδιο ποσό και συνολικά και ανά κατηγορία), χωρίς να αναφέρει για ποιά περίοδο είναι αναδρομικά. Η απόδειξη που πλήρωσα έλεγε πως τα αναδρομικά είναι για Β2011 κα Α2012 νομίζω. Είναι άλλα αναδρομικά αυτά για επόμενα 6μηνα ή είναι το ίδιο που πλήρωσα, απλώς δε γνωρίζουν αυτοί πως πλήρωσα στο ταμείο? Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? Θεωρώ πως είναι τα ίδια αφού λέει αναδρομικά Β2016 και μιας και μου βγάζει ακόμα ενημερότητα, που λογικά αν είχα χρωστούμενα δε θα έβγαζε, αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις!! Edited Ιανουάριος 27 , 2017 by archthanos
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Καλησπέρα συνάδελφοι, ξέρει κανείς αν τα νέα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ πλεον, θα μπορούμε να τα εκτυπώσουμε κάπου διαδικτυακά, όπως κάναμε στο site του ΤΣΜΕΔΕ; Αλλιώς πώς; Θα πρέπει να πάμε στα ''κατηργημένα'' κατά τόπους υποκαταστήματα του ΤΣΜΕΔΕ; (για επαρχία μιλώντας) http://www.tsmede.gr:65401/ 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα