georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) ...και προσπαθώ να βρω που έχουν ανεβάσει το μπουγιουρντι .... αν το βρει κάποιος ας το πει ... edit: μάλλον θα αναρτηθούν εκέι που λέει "Οικονομικές εκκρεμότητες" Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by georgegaleos
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δεν μπαίνει με την καμία... Έβαλα τους κωδικούς, έκανα εξουσιοδότηση, έβαλα ΑΜΚΑ...νεκρό Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Θέλει υπομονή κι εγώ μπήκα με την τρίτη παρα του ότι το είδα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΜΕΣΩΣ (από πρόγραμμα που έχω και παρακολουθούσε ζωντανά οποιαδήποτε αλλαγή στη σελίδα τους)
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) Μάλλον στο αναλυτικό ιστορικό κοινωνικής ασφάλισης. Αλλά ακόμα τίποτα Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by zio7
Vasilis T. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Προφανώς δεν βγάζει τίποτα σε κανέναν.Ας περιμένουμε.
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Ας απολαύσουμε ακόμα λίγο το "Δεν βρέθηκε τρέχουσα εισφορά" 4
Vasilis T. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Ας απολαύσουμε ακόμα λίγο το "Δεν βρέθηκε τρέχουσα εισφορά" Σωστός ο φίλος. 2
Vasilis T. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Αυτή την στιγμή στις οικονομικές εκκρεμότητες μου δείχνει ότι φορτίζει...άρα σύντομα θα ξέρουμε.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Ούτε με 4g δεν μπαίνει... και είχα μια σκασίλα. Όταν το φτιάξουν τα ξαναλέμε.... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα