Baudolino Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Βγήκε...167 ευρώ!!! Και δεν έχει μέσα Εφάπαξ 4% και επικουρικό. Γνωρίζει κανείς γιατί? Ουτε εμένα. Εκλογες η αιτία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis T. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλημέρα σε όλους, Σε εμένα δεν έχει βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafros77 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλημέρα, ούτε σε μενα βγάζει επικουρικο/εφαπαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosbar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 To επικουρικο/εφαπαξ δεν βγαινει από τον Εφκα, αλλά από που θα μας έρθει αν ξέρει κάποιος ας μας το πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Όχι τίποτα. Το ίδιο και στον αδερφό μου. Σε εσένα σου βγάζει κανονικά επικουρικό και εφάπαξ? και εμενα μου βγηκε με 27% αλλά νομίζω ότι ίσως αφορά το μέρισμα που έχω απο συμμετοχή σε εταιρεία (ασφαλιση σε ΟΑΕΕ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafros77 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Προσωπικά μιλώντας, δεν έχω συμμετοχή σε εταιρία και οι εισφορές ήρθαν στο 26,95% Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) Το ΕΤΕΑΕΠ υποτίθεται πως είναι αρμόδιο γι' επικουρικό και εφάπαξ αλλά που στα κομμάτια το βρίσκουμε; Εκτός κι αν προσωρινά εκδίδονται από το πρώην ΤΣΜΕΔΕ. Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) . Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 To επικουρικο/εφαπαξ δεν βγαινει από τον Εφκα, αλλά από που θα μας έρθει αν ξέρει κάποιος ας μας το πει. Το πιθανότερο είναι το παραπάνω που αναφέρει ο συνάδελφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) 1) Ασχετο με το ποσό, αλλά γιατί τα στοιχεία (ονομ/μο, πατρώνυμο, μητρώνυμο) τα έχει με λατινικά ? Και σε 'σας έτσι είναι ? 2) Για το επικουρικό κια το εφάπαξ ίσως (?) από το "Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών" http://www.eteaep.gov.gr/web/ Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by georgegaleos 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα