Vasilis T. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 2) Για το επικουρικό κια το εφάπαξ ίσως (?) από το "Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών" http://www.eteaep.gov.gr/web/ Δηλαδή πρέπει να μπούμε αλλού για αυτά (επικουρικό,εφάπαξ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Ωραία Γεώργιε, τον βρήκες το σύνδεσμο, αλλά έχει μόνο για του συνταξιούχους. Εμάς δεν μας παίζουνε ή θα βγουν από το τέως ΤΣΜΕΔΕ, νυν ΤΜΕΔΕ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 2) Για το επικουρικό κια το εφάπαξ ίσως (?) από το "Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών" http://www.eteaep.gov.gr/web/ Καλα αν κανουν κανα τετοιο αστειο (δεν ειναι απιθανο) θα τους πάρει και θα τους σηκώσει πάλι. Δηλαδή θα το παίζουμε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού για το τι θα πληρώσουμε, με το αγχος να χασουμε ακι ρυθμίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Για αυτο εβαλα και "?". Για τα λατινικα στα στοιχεια ? Μια φορά ρωτησα κι εγω κατι (παραπονο). Σταλθηκε μεσω tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Στα ελληνικά μου τα εμφανίζει εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Στα λατινικά και σε εμένα τα στοιχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Στα λατινικά και σε εμένα τα στοιχεία Σε μένα ελληνικά. Οταν μιλάμε για οργανωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) Οκ ειπα κι εγω μηπως με καταλαβαν !! και με τρολλαρουν απο τον ΕΦΚΑ. Μολις εχασε και το δωρο για αύριο η γυναικα!! Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 1/2017 167,95 € 28/02/2017 2/2017 167,95 € 31/03/2017 εδω βγαζει για 2 μηνες.σε σας τι βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) Ετσι ειναι. Το ειχαν πει. Το ειχαν και στο υποδειγμα που ειχαν ανεβασει. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα