georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Ερχονται τα ειδοποιητήρια οσων εχουν παραλληλη ασφαλιση. http://www.pantelisco.com/site/index.php/component/content/article?id=5646 Σταλθηκε μεσω tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavla Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 αυτό σου λέω τα χρηματα που δίνουμε τώρα δεν πηγαίνουν για να μειωθεί το χρέος του κράτους.....μακάρι να συνέβαινε αυτό .........κάποια στιγμ.η θα ξεπληρώναμε..........πηγαίνουν για να συντηρέιται το κράτος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba2323 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για νέο διακανονισμό σε ληξιπρόθεσμες οφειλές για τα έτη 2015-2016? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavla Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για νέο διακανονισμό σε ληξιπρόθεσμες οφειλές για τα έτη 2015-2016? κοίταξε σελίδα 289 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Πάνε 4+1 μέρες που πλήρωσα τις εισφορές του Ιανουαρίου κι ακόμα τις εμφανίζει σαν οφειλή. Πόσο ανίκανοι είναι; Ούτε να πάρουν το χρήμα και να τρέξουν δεν μπορούν; Και αυτό το "Κατάσταση: ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ: Βάσει Ταμείου Ασφάλισης. Ισχύει Μέχρι" άνευ ημερομηνίας, τι είναι πάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 (edited) Αυτοι ειμαι ικανοί να ποντάρουν στο οτι μετα απο καιρο μπορει να μην θυμασαι αν το πλήρωσες και να πας να το ξαναπληρωσεις!!! Να βάλεις πιστωτικό-καβα για τον επόμενο μηνα. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Φεβρουάριος 17 , 2017 by georgegaleos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Τα ειδοποιητήρια που πληρώνονται χωρίς προμήθεια;;; στην Πειραιώς στο ταμείο σήμερα μου είπαν 1.5 ευρώ και με ebanking νομίζω είναι 0.50. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 (edited) Ερχονται τα ειδοποιητήρια οσων εχουν παραλληλη ασφαλιση.http://www.pantelisco.com/site/index.php/component/content/article?id=5646 Σταλθηκε μεσω tapatalk Εαν δεν κανω λαθος καποιοι συνάδελφοι που είναι μελη σε εταιρείες ειπαν οτι τους ηρθαν τα ειδοποιητηρια.Αυτα θα είναι άλλα εξτρα ειδοποιητηρια? Edited Φεβρουάριος 17 , 2017 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Τα ειδοποιητήρια που πληρώνονται χωρίς προμήθεια;;; στην Πειραιώς στο ταμείο σήμερα μου είπαν 1.5 ευρώ και με ebanking νομίζω είναι 0.50. Sent from my iPhone using Tapatalk http://www.michanikos.gr/topic/36458-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/page-286?do=findComment&comment=901802 Το παλικαρι εχει κανει καλη δουλεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Αυτοι ειμαι ικανοί να ποντάρουν στο οτι μετα απο καιρο μπορει να μην θυμασαι αν το πλήρωσες και να πας να το ξαναπληρωσεις!!! Να βάλεις πιστωτικό-καβα για τον επόμενο μηνα. Σταλθηκε μεσω tapatalk Αφου το ειδοποιητηριο και για τους δυο μηνες εχει τον ιδιο κωδικο πληρωμης, αρα πρέπει να το πληρωσουμε εις διπλουν και για τους δυο μηνες. Ετσι δεν θα γινεται η δουλειά? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα