georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Μια χαρά ολα. Δεν τον εχω πληρώσει ακομα...διοτι δεν εχει βγει....ακομα. Οταν βγει θα θα γινει κοκκινο το ποσο που βλέπουμε στον ΕΦΚΑ ...και δεν θα "ολα μια χαρά" Τις καλημερες μου. Σταλθηκε μεσω tapatalk
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Μια χαρά ολα. Δεν τον εχω πληρώσει ακομα...διοτι δεν εχει βγει....ακομα. Οταν βγει θα θα γινει κοκκινο το ποσο που βλέπουμε στον ΕΦΚΑ ...και δεν θα "ολα μια χαρά" Τις καλημερες μου. Σταλθηκε μεσω tapatalk πάντως η ασφαλιστική ενημερότητα τσίμπησε ένα μήνα... (εκτός και αν φταίνε οι διακανονισμοί)
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 πάντως η ασφαλιστική ενημερότητα τσίμπησε ένα μήνα... (εκτός και αν φταίνε οι διακανονισμοί) μεχρι πότε ισχύει η ενημερότητα δηλαδή?
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 από σήμερα λέει 25/7/2017 μέχρι χθες ήταν 27/6, αν θυμάμαι καλά το 27
stesta Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Καλημέρα Αναρτήθηκε και ο Μάιος 2017 (ίδια ποσά), με προθεσμία εξόφλησης 30/6 που ανησυχούσαμε ...
papathvas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Καλημέρα, Έχω την εντύπωση πως μερικοί, το πρωι μαζι με τον καφέ, ανοίγουν πρώτα και την σελίδα του ΕΦΚΑ. 1
Baudolino Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Μαλιστα. σε κακή μεριά να τους βγει. Υπόψη ότι έκανα μια βολτα και στο ΤΣΜΕΔΕ μπας και, αλλα δεν εχει βγει ακομα εκεί κάτι (για τα αναδρομικά).
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Θα φταίω εγώ .... αν μπω σε ... λανθάνουσα κατάσταση με αυτά που γράφονται ...
stesta Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Μαλιστα. σε κακή μεριά να τους βγει. Ορίστε ?? Υπόψη ότι έκανα μια βολτα και στο ΤΣΜΕΔΕ μπας και, αλλα δεν εχει βγει ακομα εκεί κάτι (για τα αναδρομικά).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα