zefuros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Καλησπέρα Συνάδελφοι, Ισχύει μονο για εμένα, ή το ΤΣΜΕΔΕ αυτό το εξάμηνο δεν εχει στείλει ακόμα τα ειδοποιητήρια? Συνήθως μας τα στελνει απο΄το καλοκαίρι! Ρε μπας και μας διαγραψανε και δεν το ξερουμε? χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 (edited) Επικίνδυνα ..... Edited Οκτώβριος 9 , 2013 by georgegaleos 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Μη χαίρεσαι ήδη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 η τιμή ποια είναι που αναγράφει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 κανονικά θα έπρεπε να αναγράφει "ότι προαιρείσθε" αλλά δυστυχώς θα έχει (από ότι είπαν) τις εισφορές όπως του προηγούμενου εξαμήνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Προθεσμία εξόφλησης ποια είναι ; τέλος Οκτωβρίου όπως παλαιά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Ναι. Δες την συζήτηση εδώ : http://www.michanikos.gr/topic/33829-%CE%9D%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95-%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%95%CE%95/page-31 από το Post 304 και μετά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Σε ευχαριστώ πολύ, έστειλα και εγώ e-mail και ελπίζω σε απάντηση. Είναι απίστευτο πως, ο ποιο έξυπνος λαός του πλανήτη, κάνει την ζωή του τόσο δύσκολη για ασήμαντο λόγο. Πόσο τρομερό είναι να σκεφτούν μόνοι τους και να στείλουν ένα e-mail ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ρε παιδιά με τα ειδοποιητήρια τι ακριβώς γίνεται?Δε θα πρεπε να χουν έρθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 ήρθε εμένα με τις παλιές τιμές σήμερα (1576,32Ε, όσο περίπου ήταν και τα ειδοποιητήρια του 2012. Είχα πληρώσει όμως καθυστερημένα και τα 2 εξάμηνα του 2012 με αποτέλεσμα να με χρεώσουν τότε και αναδρομικά που τα πλήρωσα. Αυτά δεν πρέπει να συμψηφιστούν? Εχει κανεις καμια ενημέρωση για αυτό? υ.γ το Α' 2013 το έχω απλήρωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα