tomkat Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (edited) Συνάδερφε nikmmech αυτός είναι ο πίνακας εγω όμως είμαι 4 ασφαλιστικη κατηγορια αυτοι μου βγάλαν ότι ειμαι στην τρίτη χωρις ειδική προσαυξηση...τι γίνεται συνάδερφοι;ούτε αυτός ο πίνακας ισχυει;Μπάχαλο... Edited Μάιος 8 , 2014 by tomkat
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 ποση διαφορα σου βγαζει δηλαδη,tomkat?
tomkat Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (edited) Ειμαι ασφαλισμένος απο τον Δεκεμβριο του 2003 αρα το Δέκεμβριο του 2013 εχω κλεισει 10 χρόνια ειμαι 35 χρονό και μου ήρθε ειδοποιήση για την ειδική προσαυξηση.Άρα ειμαι στην τέταρτη ασφαλιστική κατηγορία με ειδική προσαύξηση.Εμένα μου είπαν οτι χρωστάω για την ακρίβεια 379,03 το μηνα δλδ 2274,18.Διαφορά με την 4 κατηγορία 341,52ευρώ ενώ στην τρίτη κατηγορία σχεδόν συμπιπτω.Μπορεί να ειναι κανενα προεκλογικό λάθος και μετα της εκλογές να γίνει η διόρθωση..πολλά τα λεφτα συνάδερφοι δεν βγαινουν με τιποτα σε τετοιες εποχές... Edited Μάιος 8 , 2014 by tomkat
nikmmech Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (edited) Εντάσσεσαι σε κατηγορία, σύμφωνα με το αν είχες υπερβεί ή όχι την πενταετία το 2011 που ψηφίστηκε ο νόμος και χρονικά τότε ξεκινούν να μετρούν τα έτη για κατάταξη στις επόμενες κλάσεις. Με λίγα λόγια, δεν θα βρεθεί κάποιος πρωτοασφαλισμένος το 1993 στην 7η ασφαλιστική κατηγορία ξαφνικά, αλλά ΟΛΟΙ θα εκκινήσουν από μια κοινή αφετηρία. Γενικότερα το όλο νομοθέτημα είναι απαράδεκτο. Πέραν των εξωπραγματικών ποσών, ο αθέμιτος ανταγωνισμός που προκύπτει με τους προ του 1993 ασφαλισμένους, είναι εξόφθαλμος. Edited Μάιος 8 , 2014 by nikmmech 5
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 επρεπε να περασει τοσος καιρος για να ανεβασουμε 3 παλιοπινακες? μερικες φορες αναρωτιεμαι 1
tomkat Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (edited) Το θέμα είναι πλέον οτι ειμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων.Οι εισφορές εχουν μπει επισημα απο 2 Μαιου σε όλους τους ασφαλισμενους του ταμειου... η παράταση είναι η παραπλανηση για να μην τους κράξει ο κόσμος...Το ΤΕΕ πηρε το δωράκι του με παράβολα που θα εισπράξει απο τις εξετασεις των ενεργειακών επιθεωρητων και μάλιστα είχε το θράσος να βγεί και να πανηγυρισει για το οτι δοθηκε παράταση απο το ΕΤΑΑ μέχρι τελη Αυγούστου... Edited Μάιος 8 , 2014 by tomkat 1
tomkat Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Το θέμα είναι πλέον οτι ειμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων.Οι εισφορές εχουν μπει επισημα απο 2 Μαιου σε όλους τους ασφαλισμενους του ταμειου... η παράταση είναι η παραπλανηση για να μην τους κράξει ο κόσμος...
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (edited) εγω ηδη προσεθεσα το θεμα ως ειδηση στην αρχικη σελιδα(περιμενω βεβαια να το εγκρινουν οι συντονιστες,ωστε να δημοσιευτει) για να ξερουμε ολοι που βαδιζουμε πλεον(εστω και μετα απο 3 χρονια) τιποτα δεν ειναι προτετελεσμενο γεγονος κατι μπορει να γινει,αν το θελησουμε μαζικα Edited Μάιος 8 , 2014 by pantsel 3
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (edited) τίποτα δεν είναι τετελεσμένο, αλλά και τίποτα δε χαρίζεται έτσι απλά επειδή είμαστε όμορφοι και πίνουμε τον φρέντο σκέτο Edited Μάιος 8 , 2014 by Roy_Hobbs 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα