pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 stat,+1 μπορεις να βαλεις το post σου και στο αλλο θεμα που εχω ανοιξει? αρχικη σελιδα του φορουμ θεμα=αναδρομικη αυξηση ασφαλιστικων εισφορων ευχαριστω 1
tasanto Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 (edited) Αυτό που έχει σημασία και νομίζω λέμε όλοι εδώ πέρα, είναι ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε όλοι τις ίδιες εισφορές (π.χ. 6.000 €/έτος) είτε έχουμε εισόδημα 100.000, είτε 10.000, είτε 0. Πρέπει να μπει στον αλγόριθμο και το εισόδημα, όπως για τους μισθωτούς. Και φυσικά για τους άνεργους επίδομα, όχι εισφορές... μα αν γινει αυτο απλα δεν θα πληρωνει κανεις τις νεες αυξημενες εισφορες,γιατι πολυ απλα θα φροντιζει να εχει πολλες επαγγελματικες δαπανες (προφανως ψευτικες με την βοηθεια ενος λογιστη) ή να παιρνει μερος της οποιας αμοιβης του, μαυρα. Φυσικα οι περισσοτεροι λογω κρισης (που θα κρατησει 10+ χρονια) δεν θα εχουν παρα ελαχιστα εσοδα, αρα με την λογικη σου δεν θα πληρωνουν σχεδον καθολου εισφορες. Οπως καταλαβαινεις αυτο που προτεινεις δεν προκειται να γινει,αν και για μενα ειναι το σωστο και δικαιο (με αναλογη συνταξη φυσικα στο τελος της επαγγελματικης πορειας). Δυστυχως ο χωρος θα "αλωθει" στην κυριολεξια, με χιλιαδες διαγραφες απο συναδερφους τους επομενους μηνες και οχι μονο απο ατομα που εγιναν απο "λαθος" μηχανικοι,αλλα και απο πολλους με σημαντικη επαγγελματικη εμπειρια,γνωσεις και ικανοτητες,που απλα δεν εχουν αντικειμενο πλεον. Για καποιους λογους, αυτο ειναι επιδιωξη συγκεκριμενων ατομων. Edited Μάιος 10 , 2014 by tasanto 1 1
loser Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 καλημερα σε ολους . οσοι εχουν γνωσεις ικανοτητες , ορεξη για δουλεια και διαβασμα μπορουν να διαγραφουν απο την χωρα του φραπε και να κανουν ενα νεο ξεκινημα σε ενα πολιτισμενο δυτικοευρωπαικο κρατος οπου οι εισφορες τους θα ειναι αναλογικες , απολυτως σεβαστες και ιερες απο το πολιτικο συστημα δεν θα κουρευοντται καθε 5-10 χρονια δεν θα καταναλισκωνται για προεκλογικους σκοπους σημαιακια -δημοσκοπησεις , φανφαρες δεν θα χαριζονται σε αδηφαγους τραπεζιτες , δεν θα χαριζονται σε μεγαλες επιχειρησεις επειδη το αφεντικο θελει να κανει 2-3 ακομα βιλες στην ελβετια και να λαδωσει τα μπιπ μπιπ μπιπ δεν θα δινονται προικα σε τραπεζες , δεν θα δινονται απο αυτες τις ιερες εισφορες συνταξεις 15 ετιας με 800-900 ευρω σε καθε χωρα του ανατολικου μπλοκ δεν δεν δεν δεν πολλα ακομα δεν . και εκει δυσκολα θα ειναι αλλα εχω γνωστους που εφυγαν απο το 2011 και ακομα εκει ειναι μια χαρα περνανε και γελανε με το φραπεδιασταν του καθε ηγετισκου βοναπαρτη κομπλεξικου ηγετη . 6
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 και να θελω να διαφωνησω,δε μπορω 1
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 (edited) την ίδια απάντηση του προλαλήσαντα δίνω ...+1 Edited Μάιος 11 , 2014 by dib
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 συμφωνώ κι εγώ, μοναδική μου ένσταση ότι η χώρα πλέον είναι του φρέντο όχι του φραπέ 2
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 την κάναμε ήδη για εξωτερικό και περιμένουμε...τελευταίοι μείναμε..
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 την κάναμε ήδη για εξωτερικό και περιμένουμε...τελευταίοι μείναμε.. τελευταιοι μειναμε στο ΠΟΥ?
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 (edited) ξεκινησαν οι νεες εισφορες συναδελφοι, και οι κλασσεις και τα αναδρομικα... τωρα ξεκιναει η επιχειρηση σκουπα... τον λογο στους ασφαλισμενους προ 1993... Edited Μάιος 15 , 2014 by sundance
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα