sdim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Από περιέργεια, πως τυπώνετε το ειδοποιητήριο; Συνδέομαι στο etsmede αλλά δεν βρίσκω την επιλογή.
da-mi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 κλεψια των αποθεματικων επι 4 δεκαετιες τζογος των αποθεματικων επι 2-3 δεκαετιες προωρες συνταξιοδοτησεις πελατων - εκλεκτων απο τα 42 επι 5-6 δεκατιες , με χρηματοδοτες κοροιδα φορολογουμενους μη ενταγμενους κομματικο μαγαζι . αληθεια τα εφαπαξ των 200.000 ευρω τα ξεχασαμε σε εκλεκτους του δημοσιου επισης εξεχουσα θεση εχει και η κληρονομικη μεταβιβαση της συνταξης απο πατερα σε θυγατερα και αυτο κρατα αρκετες δεκαετιες , παντα με ευγενικη χορηγια απο κοροιδα πολιτες φορολογουμενους . μεταφορα αποθεματικων των ταμειων σε βαλακνικες χωρες απο τους οικονομοικους μεταναστες που εχουμε στην χωρα μας . μεγαλη μεταναστευση νεων ελληνων φορολογουμενων στο εξωτερικο απο θα συνταξιοδοτηθουθν εκει και δεν θα ξαναπληρωσουν ουτε ενα ευρω στην ελλαδα μετα απο αυτα οποιος περιμενει και συνταξη πρεπει να πινει παραισθησιογονα σε μεγαλες δοσεις . !!!!!!!!!!!!!!!!!! EΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! Και βέβαια ο νταλγκάς όλων να μη πειραχτούν άλλο οι συντάξεις του δημοσίου......
papanik101 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Είμαστε η μοναδική χώρα του κόσμου που οι συνταξιούχοι του δημοσίου παίρνουν μεγαλύτερη σύνταξη από το μισθό τους.Καλά για το εφάπαξ ......
cptop Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 (edited) Απ' ότι βλέπω από το ειδοποιητήριό μου, οι αλήτες έβαλαν αυξήσεις τώρα μες στο καλοκαίρι! Επανέφεραν τις τιμές του α' εξ. του 2013 που τις είχαν πάρει πίσω (αφού κάποιοι είχαν πληρώσει και περιμένουν ακόμα ...την επιστροφή!!!). Στο ΤΣΜΕΔΕ μου είχαν πει 1776€ τον Απρίλιο και τώρα βλέπω 2123€! Έχουμε να κάνουμε με υπόκοσμο. Εσείς είδατε αυξήσεις; Edited Αύγουστος 22 , 2014 by cptop
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Ναι...απο 1516 πήγε 1924 αλητεία!
cptop Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δεν είναι εντύπωσή μου απ' ό,τι φαίνεται. Ορίστε παιδιά δείτε εδώ με ποιούς έχουμε να κάνουμε!!! http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1233194/afxhsh-28-stis-eisfores-gkremizei-to-tsmede.html
cptop Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Τίποτα. Περιμένω να με διαγράψει το ΤΕΕ και τότε... άντε γειά ΤΣΜΕΔΕ... Όξω αληταριά!
giorgosv Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Απ' ότι βλέπω από το ειδοποιητήριό μου, οι αλήτες έβαλαν αυξήσεις τώρα μες στο καλοκαίρι! Επανέφεραν τις τιμές του α' εξ. του 2013 που τις είχαν πάρει πίσω (αφού κάποιοι είχαν πληρώσει και περιμένουν ακόμα ...την επιστροφή!!!). Στο ΤΣΜΕΔΕ μου είχαν πει 1776€ τον Απρίλιο και τώρα βλέπω 2123€! Έχουμε να κάνουμε με υπόκοσμο. Εσείς είδατε αυξήσεις; Καταργήσανε και τις ελάχιστες αμοιβές το μάθατε;;;;;; Ντροπή και αίσχος!!! αλήτες!!!! 1
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 (edited) Απ' ότι βλέπω από το ειδοποιητήριό μου, οι αλήτες έβαλαν αυξήσεις τώρα μες στο καλοκαίρι! Επανέφεραν τις τιμές του α' εξ. του 2013 που τις είχαν πάρει πίσω (αφού κάποιοι είχαν πληρώσει και περιμένουν ακόμα ...την επιστροφή!!!). Στο ΤΣΜΕΔΕ μου είχαν πει 1776€ τον Απρίλιο και τώρα βλέπω 2123€! Έχουμε να κάνουμε με υπόκοσμο. Εσείς είδατε αυξήσεις; Αποδεικνύεται η ανάγκη ενημέρωσης όλων των συναδέλφων για την αύξηση εισφορών που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να γίνει με μόνιμη ανάρτηση στην αρχική σελίδα του φόρουμ. Για το ζήτημα αυτό υπάρχει το παρακάτω thread: http://www.michanikos.gr/topic/40115-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%83/ στο οποίο υπάρχει και σχετική ψηφοφορία Edited Αύγουστος 22 , 2014 by Roy_Hobbs
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα