akikos39 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 εμένα μου εμφανίζει: Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2015. Τώρα γράφει και εμένα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 (edited) Σε εμένα έχουν κάνει λάθος στην άθροιση ... εχουν υπολογίσει 100€ περισσότερα. Edited Ιούλιος 24 , 2015 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gauss Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 (edited) 6942€ Σας παρακαλώ πολύ ούτε για πλάκα μην ανεβάζεται τέτοια αρχεία, τι θέλετε να δούμε κανέναν εφιάλτη βραδιάτικα? Ή να πάθει κάνα έμφραγμα κανας πιο μεγάλος συνάδελφος και να χάσει τη σύνταξη? Φτου φτου μακριά από εμάς. Edited Ιούλιος 24 , 2015 by Gauss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπα-Mike Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Tι είναι αυτό; Πλάκα μας κάνεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meremeti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Ή έχει πειράξει τη φωτό με το Ashampoo και μας δουλεύει ή έχει υπαχθεί προαιρετικά στην μέγιστη δυνατή κατηγορία. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι το "ταβάνι" με τα σημερινά δεδομένα είναι 6842€ το εξάμηνο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Σε εμένα έχουν κάνει λάθος στην άθροιση ... εχουν υπολογίσει 100€ περισσότερα. μήπως το εχουν υπολογισει με 123% ΦΠΑ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπα-Mike Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Mάλλον συμπεριλαμβάνονται και οι πολεμικές αποζημιώσεις από την Σικελική Εκστρατεία (415 π.Χ.). . . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_chalm Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Και μένα μου εμφανίζει ''Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2015'' (με νέο ασφαλιστικό). Για δύο συναδέλφους με παλιό ασφαλιστικό 2075,52€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis Sv Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015(μετά τις 10:00 π.μ.) θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή με την οποία θα μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για υπαγωγή σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία(κατ΄εφαρμογή του άρθρου 39, του Ν.4331/2015) που αφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες που υπάγονται στο "νέο" ασφαλιστικό. Εκ της Διευθύνσεως Συντάξεων και Ασφάλισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα