antloukidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 (edited) Με πιάνεις αδιάβαστο. Μήπως γίνεται με τον αριθμό λογαριασμού ΕΤΕ που έχει στο κάτω μέρος? Υ.Γ. Το έκανα βάζοντας τον αριθμό του ειδοποιητηρίου με 9 ψηφία συνεχόμενα, μεταχρονολογημένη εντολή για 30/9, και το πήρε ΟΚ. Edited Αύγουστος 31 , 2015 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 έχει έναν δεκαψήφιο αριθμό πελάτη ετε online γραμμένο κάθετα στο δεξί άκρο του ειδοποιητηρίου. δείτε μήπως είναι αυτό παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis Sv Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 επειδή δεν μπορώ να κατεβασω το ειδοποιητηριο μου αυτη τη στιγμή, μπορει να πει κάποιος ποσο ειναι το ποσο πληρωμής για 1η ασφαλιστικη; (δύο κατω απο 3η δηλαδη) ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harker88 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 (edited) Συνάδελφοι μου ήρθε το ειδοποιητήριο. Έχω κάνει ρύθμιση και αίτηση για υπαγωγή σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία : 1.α) ΚΛ.ΑΣΦ.-ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (ΤΣΜΕΔΕ) ΑΝΩ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 1η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 832,02 2. ΚΛΑΔΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΤΠΜΕΔΕ) ΑΝΩ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 1η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 166,38 3. ΚΛ.ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΤΕΑΜΕΔΕ) ΑΝΩ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 1η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 249,60 4. ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΥΜΕΔΕ) ΑΝΩ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 1η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 268,32 5. ΥΠΕΡ ΟΑΕΔ (Ν.3986/11) 60,00 1.576,32 Όσο για το που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα; Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος... Edited Αύγουστος 31 , 2015 by Harker88 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntakal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Καλησπέρα παιδιά, Προσπαθώ να καταλάβω για ποιό λόγο εντάσσομαι στη 2η ασφαλιστική κατηγορία (κάτω 5ετίας) ενώ συνάδελφος που το συζήτησα (κάτω 5ετίας επίσης) στην 1η, με αποτέλεσμα ~200 ευρώ επιπλέον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Μαλλον κάποιο λαθος κουμπακι πατησες Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 εμένα γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμα; Μπένω στο σιτε του ΤΣΜΕΔΕ, βαζω τα στοιχεία και μου βγάζει "Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2015" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterhs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 επειδή δεν μπορώ να κατεβασω το ειδοποιητηριο μου αυτη τη στιγμή, μπορει να πει κάποιος ποσο ειναι το ποσο πληρωμής για 1η ασφαλιστικη; (δύο κατω απο 3η δηλαδη) ευχαριστω Χωρίς Ειδ. Προσαύξηση και άνω πενταετίας θα είναι 1576,32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisv Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 (edited) Εκτύπωσα σήμερα το ειδοποιητήριο για το α 2015. Για Τρίτη ασφαλιστική κατηγορία (εχω κλείσει 15 χρόνια στο ΤΣΜΕΔΕ) το ποσό είναι 2.998,50. Είμαι ασφαλισμένος μετά το 1993... Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Αύγουστος 31 , 2015 by antonisv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpatza Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Είμαι ασφαλισμένος από τον 6ο/2011 και στο ειδοποιητήριο γραφει ''3 μήνες άνω πενταετίας''...!!! Ποσό εισφοράς 1284,89 (το προηγούμενο ήταν στα 1035) ενώ έχω κάνει και υπαγωγή για χαμηλότερη κατηγορία και με έριξε στην 1η.Πώς προκύπτει τώρα αυτό το ποσό μόνο το...υπερεξελιγμένο σύστημα μηχανογράφησης του ΤΣΜΕΔΕ γνωρίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα