Harker88 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Συνάδελφοι, ωραία τα ποσά που παραθέτουμε. Πόσοι έχετε τα χρήματα να το εξωφλήσετε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gauss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Συνάδελφοι, ωραία τα ποσά που παραθέτουμε. Πόσοι έχετε τα χρήματα να το εξωφλήσετε; Ωραία ερώτηση, πολύ δύσκολη απάντηση. Για αυτό το εξάμηνο έχω μιας και το μισό ήμουν μισθωτός οπότε το πλήρωναν άλλοι. Αλλά αν ζητηθεί και το Β εξάμηνο εντός του 2014 (πιστεύω να πάει Δεκέμβριο) το βλέπω από δύσκολο έως αδύνατο για τους περισσότερους να πληρώσουν 2 ειδοποιητήρια σε 4 μήνες... (μην ξεχνάτε στο ίδιο διάστημα θα έρθουν εφορία, ενφια κτλ...). Και από δουλειές άστα να πάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 (edited) Να ρωτήσω και κάτι άλλο, αν δεν έχει κανείς λογαριασμό σε ΕΤΕ ή Αττικής ή έχει αλλά με μικρό υπόλοιπο, τότε πως ακρίβως θα πρέπει να πληρωθούν αυτά τα ποσά της τάξης των 3 χιλιάδων; Μήπως πληρώνονται και μέσω άλλων τραπεζών και έχω χάσει τίποτα; Ή θα πρέπει εβδομάδα - εβδομάδα να βγαίνουν 420 δηλαδή για 7 εβδομάδες να βγάζουμε λεφτά από άλλη τράπεζα (για τους τυχερούς που έχουν φυσικά χρήματα σε άλλη τράπεζα) και στο τέλος να πάνε με 3 χιλιάρικα μετρητά στην τσέπη στην ΕΤΕ ή Αττικης. Και εννοείτε για 7 εβδομάδες τα 420 δεν ξοδεύονται για τίποτα άλλο... Edited Σεπτέμβριος 1 , 2015 by akisD Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 'Η κανεις μεταφορα μεσω web απο Τραπεζα σε Τραπεζα και πληρωνεις παλι μεσω web ή στο καταστημα. Παντως στο web banking της Alpha και της Πειραιως, δε βρηκα επιλογη για πληρωμη εισφορων υπερ ΤΣΜΕΔΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Μονο ΕΤΕ και ΑΤΤΙΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
george68 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 ειμαι απο το 2002 και πηγα στην 1η κατηγορια και μου εβγαλε 1925.. καλα ειναι γιατι μετα τις εκλογες θα ερθει η αναπτυξη και θα κονομισω... το ειπε ο βαγγελας θα ξαναφερει το χαμογελο στα χειλη μας ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 'Η κανεις μεταφορα μεσω web απο Τραπεζα σε Τραπεζα και πληρωνεις παλι μεσω web ή στο καταστημα.. Αυτό προϋποθέτει να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα στην οποία θα τα μεταφέρεις. Αν δεν έχεις τι κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Αν εισαι μηχανικος, θεωρω οτι τουλαχιστον στην ΕΤΕ θα εχεις λογαρισμο οψεως μηχανικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Αυτό δεν είναι απόλυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Συναδελφε τι να κανουμε? Τοσα χρονια πως πληρωνες? Με μετρητα? Ας τα ξεχασουμε σιγα σιγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα