peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Συνάδελφοι, να ρωτησω και εγώ κάτι. Έχω κάνει αίτηση για υποψήφιος μόνιμος ενεργειακός επιθεωρητής. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα ενίσχυσης μπαίνω στην αντίστοιχη επιλογή και καταθέτω τα δικαιολογητικά ή μπαίνω κ εκεί που λέει αναγγελία έναρξης δραστηριότητας μονιμου ενεργειακου επιθεωρητη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 στην επιλογή για την ενίσχυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 antboton ευχαριστω, ρώτησα γιατί βλέπω να γράφεται και να ξανα γράφεται ΚΜΧ και ΚΜΧ και το μόνο ΚΜΧ που θυμάμαι είναι το κέντρο μηχανικού στο Ναύπλιο που παρουσιάστηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 ΚΜΧ χρειάζεται για να στείλεις τα δικαιολογητικα ( Εκκαθαριστικό / Υπεύθυνη Δήλωση εισοδήματος, Υπεύθυνη Δήλωση , Υπεύθυνη δήώση De MINIMIS) σκαναρισμένα, αλλά όχι στην πρώτη φάση της αίτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 ερώτηση: το εκκαθαριστικό δε χρειάζεται να έχει και αυτό γνήσιο της υπογραφής να φανταστώ ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 ερώτηση: το εκκαθαριστικό δε χρειάζεται να έχει και αυτό γνήσιο της υπογραφής να φανταστώ ε ; Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Το εκκαθαριστικό δεν είναι το pdf από το ggps; οπως είναι δεν το στέλνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) εγώ έτσι το κανα, μπήκα και το έκανα save as σαν pdf και έτσι θα το στείλω (btw έβαλα το φετινό εκκαθαριστικό - για τα εισοδήματα του 2012) Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by AristidisZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Στο άλλο τι βάζουμε; Τα έχω ήδη στείλει οπότε αν ζητήσουν στο "άλλο" κάτι φτιάχνω νέο κμχ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα