fred_hockey Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 γεια σας, θέλω να ρωτήσω κάτι που αφορά τους ηλεκτρολόγους γιαυτό και το έβαλα στο συγκεκριμένο θεματολόγιο και όχι στην εκπαίδευση όπου ίσως να ανήκει και εκεί... έχω πτυχίο ηλεκτρολόγου (επίπεδο 3)πως ακριβώς μπορώ να αποκτήσω την άδεια? τι δικαιολογητικά χρειάζονται θέλω να μου πείτε όποιος γνωρίζει και που πρέπει να απευθυνθώ.. Υ.Γ στην Αθηνα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 να ρωτησειs στο τμημα βιομηχανιαs και φυσικων πορων στη νομαρχια τιs περιοχηs σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 (edited) Διάβασε το ΠΔ 108/2013 για να δεις ποια άδεια εγκαταστάτη δικαιούσε και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Edited Οκτώβριος 11 , 2013 by stayros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα