κατεριναχανια Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Κατερίνα, Το καλοκαίρι που δούλεψες δροσισμό, σε τι θερμοκρασία είχες του θερμοστάτες χώρου? Δούλεψες μόνο το πάτωμα? Δε σου υγροποιούσε το πάτωμα? Σε ποια περιοχή είσαι ? Στοιχεία κατανάλωσης της αντλίας σε kWh ξέρεις? Ποιά περίοδο δούλεψε ο δροσιμός? Την αντλια την ειχα στους 19 και το θερμοστατη χωρου στους 27. Δεν υγροποιηθηκε το πατωμα πουθενα. Δεν εχω βαλει μετρητη για την αντλια. Το μονο που ξερω ειναι οτι τη λειτουργησα Ιουλιο Αυγουστο κ λιγο απο Σεπτεμβρη κ πληρωσα συνολικο ρευμα σπιτιου 300 ευρω. Τα μισα περιπου ηταν για την ψυξη. Εγω ειμαι ευχαριστημενη διοτι με τον αντρα μου που ζουσε με το a/c πληρωναμε πολλα περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Το δάπεδο είναι πλακάκι ή μάρμαρο? Πόσα m2 είναι το σπίτι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατεριναχανια Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Εχουμε πλακακι κ το σπιτι ειναι 120 τ.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Τι μονώσεις, κουφώματα, τζάμια έχει το σπίτι σας? Καλορίζικο με την ευκαιρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα