ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Σκεφτομαι να ανοιξω ενα συλλογο κοροιδων, θελει καποιος σας να συμμετασχει στο προεδρειο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΗ ΤΑΥΛΑΚΗ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Εμένα πάλι δε με ενοχλει η ιδρυση συλλόγου, με ενοχλουν αφάνταστα οι 2 διαφημίσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για εν. πιστοποιητικά με "ας πούμε" 65ευρώ ή από 50 ευρώ, κλπ. Τέτοια απαξίωση στη δουλειά μας πια! Ετσι μου ρχεται δηλαδή να κλείνω δουλειές και να τους προσλαμβάνω να μου τις κάνουν σε αυτές τις τιμές...συμφέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Είπαμε ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί το είδος των διαφημίσεων...Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtkarch Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Εμένα πάλι δε με ενοχλει η ιδρυση συλλόγου, με ενοχλουν αφάνταστα οι 2 διαφημίσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για εν. πιστοποιητικά με "ας πούμε" 65ευρώ ή από 50 ευρώ, κλπ. Τέτοια απαξίωση στη δουλειά μας πια! Ετσι μου ρχεται δηλαδή να κλείνω δουλειές και να τους προσλαμβάνω να μου τις κάνουν σε αυτές τις τιμές...συμφέρει! Ορισμένοι σου τα παραδίδουν και κατ' οίκον δωρεάν. Μ ε γ α λ ε ί α . . . στο επάγγελμά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Ειδικα αν βρεχει πρεπει να απευθυνθεις σε επιθεωρητη με εξωλεμβιο ή στον κυριο Μουρτζουχο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σ ύλλογος Τ ων Α πανταχού Ρ ιγμένων Χ ωρίς Ι διαίτερες Δ ιαδικασίες Ι διωτών Α νασφάλιστων Μ ηχανικών Ά νευ Σ ωτηρίας "Κωστής Παλαμάς" ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΗ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Φήμες λένε πως τοπικές πιτσαρίες δίνουν με 2 σπέσιαλ, δώρο το ΠΕΑ του διαμερίσματός σας. Παράδοση εντός μισαώρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 εχεις μια καλη ιδεα.......Πισαρια-τεχνικο γραφειο δεν επρεπε να την γραψεις, σβηστο, μπορει να μας παρουν την ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 με θελετε για να κανω τα ντελιβερυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Και γω εκτυπώσεις, φωτοσόπια κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα