yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Εγώ θα ανοίξω απέναντί σας πιτσαρία,τεχνικό γραφείο ΚΑΙ μασάζ. Απλά να το ξέρετε..
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 απορω πως μου ξεφυγε αυτο το νημα... στον φουρνο εγω.... και αμα κανω κοιλιακους και θα φαω την θεση του ckiriako να χουμε και τα τυχερα μας καλα ρε ποιος τους ξερει αυτους? ελεος πια εγω θα κανω Συλλογο Πολιτων Με Πρησμενους Αδενες Σε Κατασταση SPIN Μνημονιακης Γενιας ή ακομα καλυτερο θα κανω Συλλογο Συλλογων Ελλαδος λολ 1
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Στις τέσσερις πίτσες, δώρο και η ΥΔΕ! (βάζω το μετρητή για κεφάλαιο)
savas76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 (edited) Δεν επρεπε να γραφτει η ιδεα..εγω το ειπα.... μονο η αγγελια ΄΄ ζητουνται ενεργειακοι επιθεωρητες για ντελιβερυ...απαραιτητο προσον διπλωμα μοτοσυκλετας΄΄....... μπορει να παρουμε και επιχορηγηση ΕΣΠΑ ως καινοτομο ιδεα.....εχω δει προτασεις πολυ πιο απιθανες που ζητουσαν επιχορηγηση ως καινοτομια....μιλαμε για ανεκδοτα... Edited Οκτώβριος 23 , 2013 by savas76
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 εμενα δε με χαλαει ο συλλογος απλα δεν εχω ερωτηθει ποτε μεσα απο αλλα προϊσταμενα συλλογικα οργανα αν θελω να με εκπροσωπει ο καθε τυχαιος κ μιλαω γενικα, διοτι στο παρων ουτε προσωρινος ημουν ουτε μονιμος δεν ειμαι ακομα
George78 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Ναι... γιατί σε αυτή τη χώρα ένας σύλλογο σε κάθε γειτονιά μας λείπει... Είδαμε και τους συλλόγους τι κάνουν... Βέβαια από τη στιγμή που υπάρχει σύλλογος Αυθαιρετούντων (ο οποίος μου είπαν ότι ήταν κάποτε και πανίσχυρος) εγώ το βουλώνω...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 (edited) τα 2 απο τα 3 ονοματα που μοστραρουν τα ειδατε? δε ξερω αμα ειναι θεμα συγγενειας.... που δε θα ναι αλλα μου ρχονται καπως ρε παιδακι μου Edited Οκτώβριος 24 , 2013 by OTTO_engine
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 μη ξεχασουμε να εγγραφουμε οσοι μονιμως προσωρινοποιηθηκαμε 1
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Κυκλοφόρησε και βιβλίο ..."με την έγκριση του συλλόγου" !!! Ρε δεν πάμε καθόλου καλά. Σ' αυτή τη χώρα, βγαίνει ο κάθε πικραμένος, στήνει ένα σύλλογο, τον βαφτίζει όπως θέλει καπελώνοντας τους πάντες και δίνει και εγκρίσεις. 6
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα