nick_61 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 (edited) ....Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να εκδίδονται δυο ΠΕΑ για ίδια οικοδομή ...Η νομοθεσία δεν σε περιορίζει πουθενά να βγάλεις περισσότερα από ένα ΠΕΑ για το ίδιο ακίνητο.... Συνάδελφοι δεν νομίζω ότι έχετε δίκιο. Τί ρόλο παίζει τότε η διαδικασία ανάκλησης; Παρακάτω παραθέτω μήνυμα που μας είχε στείλει η ΕΥΕΠΕΝ στις 10/6/2011 για τις ανακλήσεις : ΘΕΜΑ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΕΑ Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματός μας για τη δυνατότητα ανάκλησης ΠΕΑ, επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η αντικατάσταση ΠΕΑ, πριν την έγκριση του σχετικού αιτήματος ανάκλησής του από την ΕΥΕΠΕΝ. Υ.Γ. Πράγματι στην νομοθεσία δεν αναφέρεται πουθενά όσο έχω ψάξει ότι απαγορεύεται η έκδοση νέου ΠΕΑ όταν υπάρχει άλλο ΠΕΑ σε ισχύ, αλλά η ΕΥΕΠΕΝ άλλα λέει... Edited Νοέμβριος 28 , 2013 by nick_61 2
gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Αν ομως ισχυριστουμε οτι εχει γιανει καποια αλλαγη πχ αλλαγη θερμαντικου μεσου...τοτε δεν μπορουμε να βγαλουμε νεο ΠΕΑ?
granazi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Συνάδελφοι καλησπέρα. Είδα οτι έχει ερωτηθεί και σε προηγούμενα post αλλά χωρίς απάντηση. Πώς μπορώ να ξέρω οτι ένα κτήριο δεν έχει ΠΕΑ ώστε να μην εκδόσω νέο και καταλήξει το κτήριο να έχει 2? Έχω την αίσθηση οτι πελάτης μου (ειδική περίπτωση...) έχει βγάλει ήδη ΠΕΑ το οποίο όμως τον έβγαζε σε πολύ χαμηλή κατηγορία και μου ζητάει την έκδοση νέου για να τσεκάρει το συνάδελφο. Το κτήριο δεν έχει ούτε ΚΑΕΚ ούτε οικοδομική άδεια (προ του 55).
pggiotas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Απλά δεν μπορείς να ξέρεις...... Μόνο (ίσως...) η ΕΥΕΠΕΝ αν έχει "εργαλείο" ελέγχου μέσω ΚΑΕΚ ...... και αν το ΚΑΕΚ έχει δηλωθεί σωστά,,,,,,
hkamp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Εκεί να δεις τι έχει να γίνει...! 1
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 .... Πώς μπορώ να ξέρω οτι ένα κτήριο δεν έχει ΠΕΑ ώστε να μην εκδόσω νέο και καταλήξει το κτήριο να έχει 2? ... Παίρνεις Υ.Δ. του ιδιοκτήτη (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) ότι δεν έχει εκδοθεί άλλο ΠΕΑ για το συγκεκριμένο ακίνητο.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Τι πρόβλημα θα έχει ο συνάδελφος που θα εκτελέσει ένα τέτοιο ΠΕΑ;
granazi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Μετά απο συνομιλία με ΕΥΕΠΕΝ προκύπτει οτι δεν αρκεί μόνο το ΑΦΜ. Σε άλλες περιπτώσεις στέλνεις ΚΑΕΚ, διεύθυνση και οτι άλλο υπάρχει και το ψάχνουν. Καλή μας τύχη... 1
sdim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Έχετε δει σε επίσημο έγγραφο να απαγορεύεται η έκδοση 2ου ΠΕΑ για το ίδιο ακίνητο; Αν όχι, μην παιδεύεστε. Εκδώστε ένα ακόμα χωρίς να αγχώνεστε.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κολλάτε σε κάτι πράγματα.......Τι σε νοιάζει αν έχει βγάλει 2 και 3 ΠΕΑ πριν από σένα? Το απαγορεύει κάποιος? Θα κολλήσει το σύστημα? Οχι και στα δύο.... Κάνε εκεί του δουλειά σου, πάρε και τα φράγκα και άσε ποσα έχει κάνει πριν. Δηλαδή σε κάθε έναν που πάς, πως ξέρεις ότι δεν έχει κάνει άλλο? Τον ρωτάς, είναι η πρώτη σου φορά? Χαλαρώστε.... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα