tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Όσοι, εκ των υποψηφίων, είναι παλιές καραβάνες, κι ελπίζουν να επανεκλεγούν λένε το ίδιο τροπάρι : "ψηφίστε με για να διορθώσω τα λάθη μου, (ή για ακόμη καλύτερες μέρες)" Όσοι δεν ελπίζουν να εκλεγούν, τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Μια μικρογραφία (κακέκτυπο) του πολιτικού (κομματικού) συστήματος είναι και οι εκλογές του ΤΕΕ. Όσο συμμετέχουμε σ' αυτές αγεληδόν, τόσο περισσότερο μας δουλεύουν. ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ, μπας και βάλουν μυαλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 tetris, το ποσοστό αποχής είναι ήδη πολύ μεγάλο (+60%) οπότε η αποχή δεν αποτελεί όπλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Ναι, αλλά αν πάει στο +80%, να δεις πώς θα σφίξουν οι κ..οι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Γιατί να σφίξουν; Τι πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Και 90% δεν θα σφίξει τίποτα… ισα ισα Με το 10% θα εκλεγούν κανονικά και ο/οι συνδυασμοί με τα 30% ή και 40% των ψηφισάντων δηλαδή του 3% των μελών θα αποφασίζει για εσένα και εμένα που περιμένουμε να φάνε ρύζι μπας και σφίξουν οι (_(_) … Φυσικά είναι στην δική σου ευχέρεια να κρίνεις αν υπάρξουν τόσο λίγοι συμμετέχοντες τα χαρακτηριστικά τους…. Οπότε ρυζάκι 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 οχι αποχή!!! αλλά συμμετοχή με αντίδραση... τι αντίδραση? άκυρο ίσως ή λευκό...ή ακόμα και ψήφο διαμαρτυρίας...μην αφήνετε τα κομματόσκυλα να αποφασίζουν για εμας χωρίς εμας... πρεπει ολοι να συμμετέχουμε για να καταλάβουν οτι δεν τους παίρνει πλέον... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 εγω θα γουσταρα να μπορω να κατεβασω την ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ενα ΜΠΟΥΓΙΟ 50 ατομων στο εκλογικο κεντρο να ΧΕΣΤΟΥΝ ολοι πανω τους τι στα @@@@ θα ψηφισουμε.... στις προηγουμενες εκλογες με 50 ψηφους σε καποιες περιφερειες εβγαζες αντιπροσωπο.... εγω κανονισα με 2 φιλαρακια να παμε να ψηφισουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Και βέβαια θα εκλεγούν, αλλά θα αντιπροσωπεύουν μια μικρή μειοψηφία. Κι αυτό, μπορεί να είναι όπλο στα χέρια όσων ειλικρινά επιθυμούν "ένα άλλο ΤΕΕ". Επειδή λοιπόν 30+ χρόνια, βλέπω τους σωτήρες να μας πηγαίνουν απ' το κακό στο χειρότερο, δεν ελπίζω πια σε τίποτε. Με την αποχή μου, δηλώνω πως δεν επιθυμώ να παίζω τα παιχνίδια τους και να τους νομιμοποιώ. υ.γ. Η ξεφτίλα τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που πριν λίγο ήρθε στο mail μου (από παράταξη) σχέδιο συμφωνητικών.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Μα πως θα είναι όπλο στα χέρια τους αφού θα είναι εκτός δκσης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δεν ξέρω αν στέκει, αλλά μια προσφυγή κατά του κύρους της διοίκησης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts