tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (edited) Τον τίτλο εγώ απλά του ρίχνω μια ματιά, δεν τον κρατάω αρχείο. Edited Οκτώβριος 17 , 2013 by tsx
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 @karmagos Μια παράκληση. Μην κάνεις παράθεση του προηγούμενου μηνύματος. δεν εχει νόημα και παράλληλα επιβαρύνεις το φόρουμ τσάμπα και βερεσέ.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Αρχείο δεν έχω κρατήσει ποτέ.....Οταν έχεις έδρα το σπίτι δεν χωρούν πολλά πολλά... Οτι υπάρχει στο pc έτσι για το και καλά...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Τον αριθμο της ΟΑ συνηθως το διασταυρωνω στην πολεοδομια, αν και συνηθως δεν τον ξερουν... Το κτηματολογιο το εμπιστευομαι που θα μου το πουν, στην τελικη πολλες φορες το παιρνω απο την υπηρεσια τηλεφωνικα... Τι να κανω? Να μην τους εμπιστευτω κι αυτους και να παω να παρω το εντυπο...? Αλλη δουλεια δεν εχουμε... Τον αριθμο της ιδιοκτησιας, οταν δεν εχω συμβολαια, κτηματολογια κλπ, τον παιρνω απο την αριθμηση των σχεδιων που εχω στα χερια μου. Συνηθως συμπιπτει με την αριθμηση της διανομης... Ενταξει και στην τελικη και λαθος να γινει, οκ, μεσα στο παιχνιδι ειναι... Σιγα μην καταλαβει κανενας πως εγραψες λαθος κτηματολογιο στο buildingcert... Ψυλλο στα αχυρα...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Για το ΚΑΕΚ μη παίρνεις όρκο ότι είναι μικρής σημασίας στοιχείο. Οταν θα προσπαθήσουν να κάνουν 1-1 αντιστοίχιση στη βάση δεδομένων τους, το ΚΑΕΚ θα χρησιμοποιήσουν. Τότε θα γίνει το έλα να δεις.
deathlok Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Εγώ είχα προσπαθήσει μία δύο φορές στην αρχή αλλά τηλεφωνικά δεν έδιναν τπτ Το κτηματολογιο το εμπιστευομαι που θα μου το πουν, στην τελικη πολλες φορες το παιρνω απο την υπηρεσια τηλεφωνικα...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Πρέπει να περάσει ο ιδιοκτήτης από τον πάγκο για το χαρτόσημο. Παλιά κι εδώ δίνανε αλλά κάποια στιγμή το κόψανε το τσάμπα.
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 (edited) Εγώ είχα προσπαθήσει μία δύο φορές στην αρχή αλλά τηλεφωνικά δεν έδιναν τπτ εγώ επειδή έχω ωραία φωνή συνήθως τις ψήνω πάντως έχω πάρει κάτι τέτοιο από τα Lidl που τα χε προσφορά μια δόση, και με έχουν βολέψει πάρα πολύ Edited Οκτώβριος 18 , 2013 by AristidisZ
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Οσοι δημοι εχουν ολοκληρωμενη κτηματογραφηση ειτε την 1η αναρτηση και τα οικοπεδα εχουν ΚΑΕΚ, το παιρνουμε και τηλεφωνικως... Το δινουν Μονον ο δημος Θεσσαλονικης λογω φορτου εργασιας δε στα δινει και πρεπει να παει καποιος απο εκει να δει στα βιβλια ειτε να το αιτηθει με την ταυτοτητα του ο ιδιοκτητης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα