hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Εδώ και ολοκληρωμένη κτηματογράφηση έχουν και κυνηγάν το δίφραγκο!
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Παντως αυτο που λες με συνδεση των ιδιοκτησιων με ΠΕΑ και ΚΑΕΚ δε νομιζω πως ειναι εφικτο να γινει... Ειδικα απο τη στιγμη που το ΚΑΕΚ στο ΠΕΑ χρησιμευει μονο για τον εντοπισμο του ακινητου και σου δινει τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις μονο το ΚΑΕΚ του οικοπεδου. Ολοκληρες πολυκατοικιες, που καθε διαμερισμα εχει δικο του ΚΑΕΚ, πως θα καταχωρηθουν? Ωραιες σκεψεις, υλοποιησιμες σε μια αλλη χωρα οπου υπαρχει κρατικος μηχανισμος και οργανωση... Εδω ειναι ελλαδα...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Ετσι λέω κι εγώ. Γι αυτό νομίζω ότι αυτές οι σκέψεις στην ΕΥΕΠΕΝ δε θα τους βοηθήσουν.
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Αφού και αυθαίρετο να είναι το κτίριο βγαίνει ΠΕΑ. Δηλώνονται τα αυθαίρετα στο Κτηματολόγιο;
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 ΚΑΕΚ και εδώ Αθήνα νομίζω δίνεται π.χ. Καλλιθέα που μου είχε τύχει. Στοιχεία δήλωσης ν.2308/95 όμως πληρώνεις. Ωραία μπίζνα για το κτηματολόγιο τα ΠΕΑ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα