dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 [αν δεν εχεις απαγορευσεις...δεν λες το εμβαδον...] να κανουν ό,τι θελουν... να σου υπογραψουν στο τοπογραφικο της κατατμησης κι ας βαλουν και.... ραπανακια😁 που αρεσουν στον nbr
thief7710 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Μωρέ ναι δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι οτι είμαι πάλι στο ΓΠΣ Δήμου Λαρισαίων οπότε δεν ξέρω αν μπορώ η όχι να κόψω μη άρτιο.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 προχτες δεν βαλαμε το ΓΠΣ των Λαρισαιων??? δεν λεει???
thief7710 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Είναι αυτό που μιλάει μόνο για κατώτατο όριο αρτιότητας αλλά δεν αναφέρει κάτι για κατάτμηση και ύστερα απο προφορική επικοινωνία με την πολεοδομία μου είπαν οτι εννοείται οτι απαγορεύεται η κατάτμηση σε μη άρτια άσχετα που δεν το αναφέρει το ΓΠΣ.
netmin909 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 2 ώρες πριν, thief7710 said: Είναι αυτό που μιλάει μόνο για κατώτατο όριο αρτιότητας αλλά δεν αναφέρει κάτι για κατάτμηση και ύστερα απο προφορική επικοινωνία με την πολεοδομία μου είπαν οτι εννοείται οτι απαγορεύεται η κατάτμηση σε μη άρτια άσχετα που δεν το αναφέρει το ΓΠΣ. Εντελώς αυθαίρετη άποψη της πολεοδομίας. Και σε κάθε περίπτωση η κατάτμηση σου θα περάσει από το υποθηκοφυλακείο και όχι από την πολεοδομία. Δεν έχουμε οικόπεδα για να απαγορεύεται η κατάτμηση σε μη άρτια.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2020 Σε τέτοιες περιπτώσεις να τους λέτε (και να προσπαθείτε έξυπνα να το πετύχετε) ν' αγοράσει ο ένας το ποσοστό του άλλου.... Κι αυτοί θα μείνουν ευχαριστημένοι και το γεωτεμάχιο δεν θα χάσει την αξία (αρτιότητα κ.λπ.) του κι εσείς θα εισπράξετε μια αμοιβή για τον κόπο σας....
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 (edited) Γιατί να ρωτήσεις; Η επιφύλαξη έγκειται στο αν πρέπει τα νέα τεμάχια να είναι άρτια κατά κανόνα μετά την κατάτμηση; Αν δεν ορίζει κάτι διαφορετικό από αυτό που αναφέρεις το διάταγμα για το ΓΠΣ, δεν έχεις περιορισμό από άλλη διάταξη. Edited Οκτώβριος 16 , 2020 by nzerman
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 (edited) Σε αγροτεμαχιο 6στρ με προσωπο σε αγροτικη οδο βγηκε το 79 ο.α για αποθηκη 100 τμ.Σημερα ο ιδιοκτητης θελει να πουλησει τα 1900 τμ(ως μη αρτιο και μη οικοδομησιμο ) και να κρατησει τα υπολοιπα με την αποθηκη μεσα ,η οποια αποθηκη τηρει στα 4100 ολα τα πολεοδομικα μεγεθη συμπεριλαμβανομενων και των αποστασεων .Εφικτο ? υγ.ειναι σε γπσ με οριο αρτιοτητας και κατατμησης 4 στρ Edited Ιούνιος 11 , 2021 by KOKARADI
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 Με "προσωπο σε αγροτικη οδο", εννοεις οτι ειναι "τυφλο".;;;;;; Η κατατμηση, [εαν δεν απαγορευεται απο ΓΠΣ/ΝΑΤΟΥΡΑ/ΖΟΕ/....] οδηγει στη δημιουργια "νεου" γηπεδου, του οποιου η "δημιουργια" αρα και η αρτιοτητα και οικοδομησιμοτητα θα κριθει σημερα. Αρα.... 1
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 (edited) η αδεια(ετους 1979) αναφερει αγροτικη οδοα το γπσ δινει οριο" κατατμησης και αρτιοτητας" 4 στρ . Στα 4 στρ εχω και αποθηκη .Για τα 2(μη αρτιο και οικοδ) θα εχω προβλημα?? Edited Ιούνιος 11 , 2021 by KOKARADI
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα