Vasiliki_M Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 8 ώρες πριν, dimitris GM said: με "προσωπο" σε τι ειδους δρομο? Με προσωπο σε αγροτικό δρομο
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 (edited) 1 ώρα πριν, netmin909 said: Αν είναι δρόμος διανομής , καθως μιλας για προσφυγικά και δεν έχεις ΖΟΕ ΓΠΣ natura και άλλες διατάξεις που θέτουν μεγαλύτερα όρια κατάτμησης, μπορείς. εχει ηδη απαντησει ο netmin909 και σε καλυψε... Edited Αύγουστος 3 , 2018 by dimitris GM 1
anpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 (edited) καλησπέρα, γήπεδο από αναδασμό 20 στρέμματα εκτός σχεδίου, σε περιοχή natura(όριο αρτιότητας 10 στρέμματα), με 150 πρόσωπο σε δρόμο αναδασμού. Ο δρόμος που είναι από αναδασμό θεωρείται κοινόχρηστος οπότε έχω την αρτιότητα και το πρόσωπο για να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Σωστά? Μπορεί να γίνει κατάτμηση δε δύο γήπεδα των 10 στρεμμάτων άρτια και οικοδομήσιμα για να πουληθούν? Τέλος που μπορώ να βρω την εγκύκλιο 1256/05 για τους κοινόχρηστους δρόμους? Ευχαριστώ Edited Ιανουάριος 18 , 2019 by anpap
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 1 ώρα πριν, anpap said: καλησπέρα, γήπεδο από αναδασμό 20 στρέμματα εκτός σχεδίου, σε περιοχή natura(όριο αρτιότητας 10 στρέμματα), με 150 πρόσωπο σε δρόμο αναδασμού. Ο δρόμος που είναι από αναδασμό θεωρείται κοινόχρηστος οπότε έχω την αρτιότητα και το πρόσωπο για να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Σωστά? Μπορεί να γίνει κατάτμηση δε δύο γήπεδα των 10 στρεμμάτων άρτια και οικοδομήσιμα για να πουληθούν? Τέλος που μπορώ να βρω την εγκύκλιο 1256/05 για τους κοινόχρηστους δρόμους? Ευχαριστώ την ιδια ερωτηση εκανες χτες και πηρες ήδη απαντηση.
anpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 (edited) ευχαριστώ και συγνώμη για την ανάρτηση σε λάθος θέμα dimitris ειλικρινά εγώ μπήκα σήμερα και δεν έβρισκα την ερώτηση μου και νόμιζα ότι είχα κάνει κάτι λάθος και δεν δημοσιεύτηκε ποτέ προφανώς είχε μεταφερθεί αλλού και εγώ η χαζή δεν είχα πάρει χαμπάρι αφού δεν βρήκα καμιά ειδοποίηση ζητάω ξανάσυγνώμη Edited Ιανουάριος 18 , 2019 by anpap 1
andan Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Έχω την παρακάτω περίπτωση γηπέδου: Σε αγροτεμάχιο (κληροτεμάχιο διανομής) 8400 τ.μ. (σύμφωνα με το κτηματολόγιο), εξ' αδιαιρέτου σε τρεις ιδιοκτήτες, έγινε απαλλοτρίωση 4459 τ.μ. για την διάνοιξη της ιόνιας οδού και παράλληλου επαρχιακού δρόμου. Το νέο αγροτεμάχιο 3841 τ.μ. με βάση την αφαίρεση, 4070 τ.μ. με βάση τις μετρήσεις, που προέκυψε μπορεί να κατατμηθεί σε τρία ανεξάρτητα τμήματα, που θα αντιστοιχούν στα ποσοστά των ιδιοκτητών; (έχει πρόσωπο 80 μ. περίπου στον παράλληλο δρόμο)
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 (edited) και βεβαια μπορει να "κατατμηθει..." [εκτος αν υπαρχουν απαγορευσεις διαφορες..ΝΑΤΟΥΡΑ, ΓΠΣ κλπ.] Αλλο ειναι αν χτιζει καθε τμημα......αλλα για αυτο δεν ρωτας... Edited Μάιος 17 , 2019 by dimitris GM
andan Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Δεν ενδιαφέρονται για να χτίσουν, απλώς να πάρει ο καθένας το κομμάτι του, ξεχωριστά και ανεξάρτητο.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 δικο τους ειναι...ας το κανουν ό,τι θελουν εμας τι μας νοιαζει... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα