batzmav Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Και εγώ έτσι πιστεύω,thnx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakaflias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Διαμέρισμα σε πολυκατοικία έχει ισόγεια αποθήκη, σε ξεχωριστό μερος του οικοπέδου. Όμως ενω αναφέρετε στο συμφωνητικό πώλησης δεν είναι νόμιμη (δεν ήταν στην άδεια) και πρέπει να τακτοποιηθεί...ως παρακολούθημα... Πρέπει να πάρει την σύμφωνη γνώμη και απο τους υπόλοιπους συνδιοκτήτες των άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 (edited) αφου αναγραφεται στο συμβολαιο τοτε τακτοποιειται απο τον ιδιοκτητη ειτε σαν παρακολουθημα ειτε σαν αυτοτελης ΟΙ, αναλογα πώς την αναφερει στο συμβολαιο. δεν απαιτειται συναινεση Edited Απρίλιος 4 , 2016 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Δεν είμαι βέβαιος ότι, υπάρχει πιθανότητα ν' αναφέρεται και στη σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών...... Οπότε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidomo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Το σύστημα του ΤΕΕ μου βγάζει το εξής μήνυμα: ΦΚ: Για επιλογή παλαιότητας "προ 1975" είναι απαραίτητη η επιλογή τύπου κατοικίας στο πεδίο "Είδος Χρήσης". Δηλαδή αν έχω ισόγεια αποθήκη η οποία έχει παλαιότητα προ του 1975 δεν μπορώ να την δηλώσω σαν προ του 1975; Τι κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Αυτές οι αποθήκες που λειτουργούν ως βοηθητικοι χώροι δεν υφίστανται μεμονομένα και δεν ορίζουν τη χρήση του ακινήτου. Δηλαδή αν έχεις μια κατοικία και δίπλα μια αποθηκούλα που εξυπηρετεί την κατοικία η χρήση σου είναι κατοικία. (μπορείς να πας κατηγορία 1) Ομοίως αν έχεις κατάστημα και μια αποθήκη που εξυπηρετεί το κατάστημα η χρήση σου είναι κατάστημα. (δεν μπορείς να πας κατηγορία 1) Εκτός αν έχεις πχ εμπορικές αποθήκες όπου η κύρια χρήση σου είναι αυτή (εδώ προφανώς δεν είσαι κατηγορία 1 και επίσης δεν παίρνεις μειωτικό συντελεστή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianmulti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Καλησπέρα , έχω την εξής ερώτηση. σε ένα βιομηχανικό κτίριο έχει προβλευθει στην οικοδοική άδεια ένα υπόστεγο 400 τμ το οποίο έχει προσμετρήσει στην κάλυψη και στην δόμηση, ομως στην πράξη έχει γίνει αποθήκη. Η ερώτηση είναι πως υπολογίζω το πρόστιμο? σαν υπέρβαση δόμησης Κ.Χ.? σαν χώρο μειωτικού συντελεστή? Καμία άλλη ιδέα? Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Εφόσον έχει μετρήσει κανονικά ο χώρος σε δόμηση και κάλυψη εγώ θα το υπολόγιζα με αναλυτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athanasanas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Σε υπάρχουσα κατοικία κατασκευάστηκε με Ο..Α σταυλαποθήκη εμβαδού 30τμ, η οποία σήμερα παραβιάζει το Δ. Η σταυλαποθήκη είναι μειωτικού συνελεστή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 σε ένα βιομηχανικό κτίριο έχει προβλευθει στην οικοδοική άδεια ένα υπόστεγο 400 τμ το οποίο έχει προσμετρήσει στην κάλυψη και στην δόμηση, όμως στην πράξη έχει γίνει αποθήκη. υπολογίζω το πρόστιμο? Εφόσον έχει μετρήσει κανονικά ο χώρος σε δόμηση και κάλυψη εγώ θα το υπολόγιζα με αναλυτικό. Συμφωνώ. Σε υπάρχουσα κατοικία κατασκευάστηκε με Ο..Α σταυλαποθήκη εμβαδού 30τμ, η οποία σήμερα παραβιάζει το Δ. Η σταυλαποθήκη είναι μειωτικού συνελεστή; Δεν θα αναφέρεις την χρήση ως στάβλο, αλλά ως αποθήκη. Με μειωτικό λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα