nkeha Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Ποιά είναι η αποψη σας τελικά για αποθήκες - βοηθητικούς χώρους οι οποίοι είναι μικρότεροι των 50τ.μ. αλλά είναι περισσότεροι του ενός (πχ. 3) ? Παίρνουν όλοι μειωτικό συντελεστή ή μόνο η πρώτη ? Εχω στείλει το ερώτημα πολλές φορές στη ΔΟΚΚ αλλά απάντηση δεν έχω πάρει.
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Το τροποποιημένο παράρτημα αναφέρει: "αποθήκες, χωροι στάθμευσης" κλπ σε πληθυντικό αριθμό, επομένως είσαι μέσα, αρκεί το σύνολο να είναι < 50τμ
da-mi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Τα πρώτα 50 τ.μ ΒΧ. παίρνουν μειωτικό συντελεστή σε όσα κτίσματα και αν διαμοιράζονται.
kcorsak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αποθήκη ισόγεια 10 τ.μ. κάτω από κλιμακοστάσιο, με μέσο ύψος < 2,50 μ. μπορεί να πάρει μειωτικό?
jja Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (edited) Μπορείς να την βάλεις κατηγορία 3 ή να πας με το άρθρο 9 Α.α. της εγκυκλίου 4 και να την βάλεις με αναλυτικό, εάν φυσικά αθροιστικά δεν υπάρχουν αποθήκες άνω των 15 τ.μ. και με ύψος >2,50μ. Edited Μάρτιος 11 , 2014 by jja
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τα πρώτα 50 τ.μ ΒΧ. παίρνουν μειωτικό συντελεστή σε όσα κτίσματα και αν διαμοιράζονται. έτσι καταλαβαίνω και εγώ
soundholics Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (edited) Μπορείς να την βάλεις κατηγορία 3 ή να πας με το άρθρο 9 Α.α. της εγκυκλίου 4 και να την βάλεις με αναλυτικό, εάν φυσικά αθροιστικά δεν υπάρχουν αποθήκες άνω των 15 τ.μ. και με ύψος >2,50μ. Αναλυτικό όταν υπάρχουν και άλλες αυθαιρεσίες με αναλυτικό. Η μια λύση είναι κατηγορία 3 και άλλη με ΥΔΚΧ με μειωτικό συντελεστή (συνήθως η δεύτερη λύση βολεύει επειδή το πρόστιμο βγαίνει πολύ μικρότερο) Edited Μάρτιος 11 , 2014 by soundholics
kcorsak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπορείς να την βάλεις κατηγορία 3 ή να πας με το άρθρο 9 Α.α. της εγκυκλίου 4 και να την βάλεις με αναλυτικό, εάν φυσικά αθροιστικά δεν υπάρχουν αποθήκες άνω των 15 τ.μ. και με ύψος >2,50μ. ......ήθελα να γράψω αν μπορεί να μπεί στην Κατ. 3.........!!!@!, αλλά από το πρωί το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ με κάλυψες με την απάντησή σου.
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπορείς να την βάλεις κατηγορία 3 ή να πας με το άρθρο 9 Α.α. της εγκυκλίου 4 και να την βάλεις με αναλυτικό, εάν φυσικά αθροιστικά (αυτό πως προκύπτει ? Εγώ νόμιζα όσες αποθήκες θέλουμε βάζουμε αρκεί η κάθε μία να είναι < 15Μ2) δεν υπάρχουν αποθήκες άνω των 15 τ.μ. και με ύψος >2,50μ. Τα πρώτα (επίσης η ίδια ερώτηση. γιατί τα πρώτα 50 ? όσες θέλουμε δεν βάζουμε ?) 50 τ.μ ΒΧ. παίρνουν μειωτικό συντελεστή σε όσα κτίσματα και αν διαμοιράζονται.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα