J.MLVL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ (ΟΧΙ ΨΗΦΙΑΚΟ) ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis1988 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δεν μας δινεις ομως καμια πληροφορια...Δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε αν δεν δωσεις στοιχεια, μοντελο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalai Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Θα σου πω εγω ...βγαζεις το πανελ απο την πριζα ,αναβεις το πετρελαιο ,και κανεις την ΙΔΙΑ καταναλωση. Για πιο φτηνη καταναλωση περνεις air condition Αλλα επειδη δεν το πιστευεις ,καλο χειμωνα να εχεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Μπορεί να φαίνεται εύκολο, όμως περιπλέκεται διότι η επαφή του θερμοστάτη σπανίως αντέχει την ένταση ρεύματος ενός ηλεκτρικού ??? πάνελ (νομίζω εμπορική ονομασία convectors). Πρέπει η επαφή του θερμοστάτη να ελέγχει το βοηθητικό κύκλωμα (πηνίο) ενός ρελέ , του οποίου η επαφή ισχύος να τροφοδοτεί το πάνελ (μέσω πρίζας???). Δημιουργούνται όμως τα προβλήματα: α)που θα τοποθετήσεις το ρελέ??? Θέλει ράγα στήριξης.Θα βάλεις επίτοιχο πίνακα 2 στοιχείων?? β)πως θα επιστρέψεις από το ρελέ προς την πρίζα?? Με καλώδιο επίτοιχα ?? γ) Από που θα πάρεις ρεύμα για τον θερμοστάτη?? Όπως καταλαβαίνεις θα οδηγηθείς σε λύσεις(πατέντες) αντιαισθητικές και αναλόγως της ποιότητας υλικών και εργασίας μέχρι και επικίνδυνες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 γιαυτό τον λόγο υπάρχουν στο εμπόριο οι θερμοστατες πρίζας που αντέχουν σε αυτά τα ρεύματα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Υπάρχουν τέτοιοι?? Καθώς δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με επίτοιχο ΕΗΕ υλικό αλλά συνήθως με βιομηχανικό δεν έχω υπόψη μου (και δεν έχω δεί σε καταλόγους των "γνωστών" εταιριών (βιομηχανικού) ηλεκτρολογικού υλικού).Ποιας εταιρίας είναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 φυσικά και υπάρχουν, πως αλλιώς θα ελεγχθεί ένα θερμαντικο χωρίς ενσωματωμένο θερμοστατη, με πατέντες; δεν γνωρίζω επώνυμα μάλλον είναι όλοι από Κίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα