Greenick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 (edited) Μου κάνει εντύπωση που δεν το ξέρει συμβολαιογράφος.Υπάρχει ήδη από τον Οκτώβριο του 2013 η "συμβολαιογραφική οπτική" των συμβολαιογράφων στο Ν4178,όπου στη σελίδα 14 παρ 2.7 αναφέρεται συγκεκριμένα σε αυτό που ρωτάς και αναφέρει -σωστά και λογικά κατ'εμέ- οτι οι κάθετες που ΘΑ γίνουν θα πρέπει να είναι όσα και τα κτίσματα που υπήρχαν στις 28/07/2011.Άρα στην περίπτωση σου (1 σπίτι και 4 επιθυμητές κάθετες) δε νομίζω οτι γίνεται.Θα έπρεπε να είναι 4 τα σπίτια στην περίπτωσή σου.Εγώ έτσι το έχω καταλάβει... Την εν λόγω "συμβολαιογραφική οπτική" 54 θα την βρεις εδώ:http://www.michanikos.gr/files/file/1133-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1-54-2013-%CE%BD41782013/ Edited Αύγουστος 20 , 2014 by Greenick
alexbaz Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Νίκο σε ευχαριστώ για την απάντηση. δηλαδή στην περίπτωση μου ,οι 4 εξ' αδιαιρέτου ιδιοκτήτες των 18 στρεμμάτων με ένα κτίριο μέσα σε αυτό & χωρίς πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο,δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να ''χωρίσουνε'' τις ιδιοκτησίες τους;; θα είναι αναγκαστικά μια ζωή εξ' αδιαιρέτου ιδιοκτήτες σε αυτό το ακίνητο;
Greenick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 (edited) Με τα σημερινά νομικά δεδομένα εγώ αυτό καταλαβαίνω.Τώρα αν στο μέλλον αλλάξει η νομοθεσία ή εάν σήμερα ο συμβολαιογράφος τους το αντιμετωπίζει αλλιώς... Edited Αύγουστος 22 , 2014 by Greenick
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα