peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Μπορεί να φανεί άκυρο, αλλά δεν το έχω ξεδιαλύνει στο μυαλό μου ακόμα. Κατόψεις ποιοι μπορούν να κάνουν; Για την ακρίβεια ποιοι μπορούν να σφραγίσουν και να υπογράψουν.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Κατόψεις για ποιο πράγμα? Για αρχιτεκτονική μελέτη? Για τακτοποίηση αυθαιρέτου? Για μελέτη ύδρευσης-αποχέτευσης? Αναλόγως ορίζονται και τα δικαιώματα...
peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Για μελετη υδρευσης-αποχετευσης ειχα στο μυαλο μου, αλλα υπαρχουν καπου γενικα οι διακρισεις αυτες;
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Σίγουρα: Πολιτικοί μηχανικοί Μηχανολόγοι Ηλεκτρολόγοι Τώρα για τεχνολόγους, τοπογράφους και αρχιτέκτονες δεν ξέρω....
peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 να σαι καλα Γιάννη! Μηπως γνωριζεις αν μπορω να βρω καπου αναλυτικα τι μπορει να υπογραψει η καθε ειδικοτητα;
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ θα ανακαλυψεις μια ερευνα του ΤΕΕ, Θεσσαλονικης αν θυμαμαι, που εχει οτι ψαχνεις
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 μόνο που το κοιτάω, με παίρνουν τα κλάματα...
spyrosanagn Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 για υπογραφη κατοης που θα προσαρτηθεί σε συμβόλαια μαζί με βεβαίωση μηχανικού γι αλλαγή τετραγωνικών . μπορεί μηχανολόγος εμπ να υπογράψει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα