ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Τότε θα αλλάξει χρώμα και θα γίνει "μάυρος"......πιο μαύρος και από τον Ολισαντέμπε 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Θα πρέπει ταυτοχρόνως να πάει και στην ....Αραπιά!!!
copacab Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 είναι σοβαρά αυτά που γράφουμε τώρα; το θέμα είναι να χουμε δουλειά, για να πληρώνουμε και όχι να πληρώνουμε τους κηφήνες για να μας αλλάζουν το δέρμα.. ναλλάξει ο νόμος και όποιος δεν μπορεί να πληρώσει, λόγω οικονομικής δυσχέρειας, να κάνει απτο ταμείο προσωρινή διακοπή... και όποτε βρει εργασία, να ξαναγράφεται...απλά είναι τα πράγματα... αυτό που έχει σημασία και που πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος του φόρουμ είναι ότι οι ρυθμίσεις πλέον είναι μια βαριά-βαριά και νόμιμη 'πέτρα' στο λαιμό... 1
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 που θυμηθηκες τον Ολιζαντεπε ,ορε? να και κατι καλο απ αυτο το topic!!!
HumanError Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Να πω και γω ... πιστευω ακραδοντα (με τις ακρες των δοντιων) οτι κατασχέσεις θα γίνουν. αρχικά λίγες (δοκιμή Α) και μετά λίγο πιο πολλές (φάση Β) κ.ο.κ. και εγώ οφείλω ασφαλιστρα 2,5 ετών λόγω ανεργίας-υποαπασχόλησης ναι και το αμάξι μου (το μόνο περιουσιακό)θα το γράψω στον μπαμπά και ναι δε θα μπω σε ρύθμιση λόγω αδυναμίας αλλά και λόγω συνείδησης και τώρα το θέμα με τις πληρωμές από λιγες δουλειες που μπορεί να κάτσουν (παιζει να ριξουν το όριο για καταθεση σε τρ.λογαριασμό στα 500 ευρώ), είναι ΘΕΜΑ. ναι και απο όπου και αν το πιάσω δεν υπαρχει διέξοδος "από μεσα". απλά ζούμε σε αυτην την περίοδο της καπιταληστρικής επιδρομής και θα πρέπει να μείνου Άνθρωποι με κάθε κόστος. δεν είμαστε μόνοι μας. Σε αυτό ελπίζω και μόνο. την Αγάπη μου από την Χίο! 1
antboton Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Αυτά που αναφέρει ο ΙΑΣΟΝΑΣ είναι πολύ σοβαρά, ουσιαστικά δεν υφίστασαι σαν πρόσωπο. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά έχουμε σοβαρό πρόβλημα..
streetas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) εμενα πάντως αν τολμήσουν κ πειράξουν την μηχανή (το μοναδικό π έχω στο ονομα μ) τον τοπικό βουλευτή κ την οικογένεια του δεν τους βλέπω καθόλου καλά.... και δεν της αλλάζω το ονομα ιδιοκτησίας... ανοχή ...τέλος Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by streetas
tommy1277 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Εγώ θα ήθελα να πώ οτι αύριο κάνω αίτηση διαγραφής και γίνομαι αγρότης και βάζω δικηγόρο να το ψάξει για επιστροφή τμήματος εισφορών. Άκου εκεί..κοντρα
antboton Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Και κανένα περουσιακό στοιχείο να μην έχεις και πάλι είναι θέμα, αν γίνει στοχοποίηση λογαριασμών...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Και αν έχεις λογαριασμό με άλλο όνομα? Γονείς, γυναίκα κτλ? Που θα σε βρουν?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα