Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κεραμοσκεπη Μπορω η' οχι?


mikaelo

Recommended Posts

Καλησπερα.

 

Μεσα απο το προγραμμα εξοικονομω κοιταζω να βρω λυσεις για θερμομονωση και στεγανοποιηση για το δωμα περαν βεβαια των αλλων παρεμβασεων.

Ειχα αποκλεισει τοι θεμα στεγης μιας και προσθετα αρκετο βαρος και μου εχουν πει οτι στην περιοχη μου το οριο υψους ειναι 7 μετρα και εγω ειμαι ηδη στα 8 μιας και οταν φτιαχτηκε το σπιτι το οριο ηταν στα 10 μετρα.

 

Τελευταια μου ειπε καποιος για τα πολυμερη κεραμιδια και το βαρος για μια σκεπη 200μ2 δεν ειναι πανω απο 2 τονους και μιας και η λυση της σκεπης ειναι οτι καλυτερο για υγρομονωση αλλα και το βαρος ελαχιστο μου μπηκαν παλι οι ιδεες και θα ηθελα να υλοποιησω κατι τετοιο.

Ρωτησα σε εναν μηχανικο για το θεμα αλλα μου το απεκλεισε δια του οριου υψους και σαν επιπλεον δομηση αλλα σε πληροφοριες του διαδικτυου αν φυσικα ευσταθουν ειδα οτι αν δεν φτιαχτει χωρος που θα χρησιμοποιειται (πχ σοφιτα) δεν υπαρχει κανενα θεμα δομησης ουτε και υψους.

Εγω δεν θελω σοφιτα και τετοια απλα να προστατευσω το κτιριο μου,οποτε αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει ουτως ωστε να απευθυνθω καπου αλλου.

 

Τελος ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται για τα πολυμερη κεραμιδια και αν οντως αξιζουν η' ειναι πεταμενα λεφτα οπως επισης αν μιας και κανουν θερμομονωση θα μπορουσε η κατασκευη της σκεπης να ενταχθει στο προγραμμα εξοικονομω.

 

Ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.