topo85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Γεια σας συνάδελφοι. Τελευταία έχω μπερδευτεί αρκετά με τις απαιτήσεις των συμβολαιογράφων. Μία μου λένε ότι δε χρειάζεται τοπογραφικό για τα εντός σχεδίου (όπως ήξερα κι εγώ), την άλλη μου λένε ότι θέλουν τοπογραφικό αλλά για γονικές παροχές και δωρεές δε χρειάζεται να είναι εξαρτημένο. Τελικά ξέρουμε πότε χρειάζεται και πότε όχι τοπογραφικό και πότε πρέπει να είναι ή όχι εξαρτημένο; Έχει σχέση τι είδους δικαιοπραξία θα γίνει ή μόνο αν είναι εντός ή εκτός σχεδίου;
iliasp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Διάβασε το θέμα Α04 Τοπογραφικό διάγραμμα βάση του Ν.4178/13, θα σε βοηθήσει αρκετά. Τοπογραφικό κατα την αποψή μου πάντα εξαρτημένο και σε ΕΓΣΑ 1
topo85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (edited) Το πότε χρειάζεται και πότε όχι τοπογραφικό βάσει του 4178 το ξέρω, απλά λέω μήπως ξέρει κανένας αν έχουν έρθει τπτ διευκρινιστικές στους συμβολαιογράφους που να ζητάνε τοπογραφικά όχι ΕΓΣΑ ανάλογα με τις δικαιοπραξίες.Γιατί τώρα μου είπανε ότι τοπογραφικό θέλουν για τα πάντα και όχι μόνο για τις περιπτώσεις που λέει ο 4178. Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητα στο προφίλ σας όπως επιβάλλεται από τους κανόνες συμμετοχής. DIMITRIS80 Edited Οκτώβριος 30 , 2013 by DIMITRIS80
agios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 http://www.michanikos.gr/topic/35766-Α04-Τοπογραφικό-Διάγραμμα-βάσει-Ν-417813/page-16#entry622410 Όπως σου έγραψε και ο Ηλίας.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 για τους Διπλωματούχους Αγρονόμους-Τοπογράφους Μηχανικούς το εξαρτημένο Τοπογραφικό Διάγραμμα χρειαζόταν-χρειάζεται-και θα χρειάζεται πάντα για τους συμβολαιογράφους και τους εκπονούντας τοπογραφικά γενικότερα εξαρτάται απο την χρονική περίοδο άλλοτε τα γλυκά στο φούρνο και άλλοτε έξω απο τον φούρνο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα