OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πως βάζουμε διαστάσεις σε κυκλικά κτίρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsagouris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Δώσε μια κάτοψη να καταλάβουμε τι εννοείς,.... επίσης, τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για σχεδίαση κατόψεων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeragogos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 φιλε μου αλλη απάντηση αφορα τα κυκλικα και αλλη τα ελλειπτικα. διευκρινισε το σε παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 αν μιλάς καθαρά για κυκλικό εγώ θα έβαζα τα πάντα. Χ και Υ , τόξα και γωνίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 καταρχάς θα βάλεις τις διαστάσεις από τις οποίες γεννιέται το καμυλόμορφο σχήμα πχ κύκλος : κέντρο - ακτίνα κλπ έλλειψη δες και εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B7 γενικά όσες πληροφορίες χρειάζονται για να χαραχθεί η καμπύλη + και να κατανοηθεί - βασικές διαστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Είναι ένα κτίριο που αποτελείται από συνεχόμενα κυκλικά και ελλειπτικά τόξα. Το μήκος ορισμένων ακτίνων από τόξα, είναι υπερτετραπλάσιο του μήκους του κτιρίου. Και για τον φίλο που ρώτησε ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ, η απάντηση είναι Archicad Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα