Athan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Προσοχή στη καταστροφή του δρόμου στο Ντράφι! Ειδικά αν πας νύχτα. Επίσης να σε ενημερώσω ότι η διαδρομή περιλαμβάνει κάποιες καλές ανηφόρες καθώς και ερημιές! Α! το νου σου και στα μαντρόσκυλα...
JEK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Παλιομοδίτης εγώ με ένα ποδήλατο περιπάτου του '65.
JEK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2013 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,το ποδήλατο είναι σχεδιασμού '65. Κατά τ'άλλα αγοράστηκε γύρω στο '90. Είναι μάρκας Raleigh ,εγγλέζικο και μου στοίχισε περίπου 100.000δρχ,αν θυμάμαι καλά.
nio2709 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Παιδιά προσοχή που αφήνετε τα ποδήλατα σας.Καλή κλειδαριά και να έχετε οπτική επαφή αν γίνεται.Μου έχουν κλέψει το ποδήλατο στη Θεσσαλονική,πήρα άλλο και έχω ένα μόνιμο φόβο όταν το αφήνω κάπου.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Οπως λεει ο φιλος πιο πανω, προσοχη οσοι μενετε σε πολεις! Κλεβουν ποδηλατα ακομα και απο τα μπαλκονια!Αθηνα σηκωσανε σκαλα και κλεψανε ενος παιδιου ποδηλατο μεγαλης αξιας (3000)... Εχουν ξεφυγει εντελως
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα