Patrick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 απόδειξη ότι για άλλη μια φορά δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας.....δεν έχει κάποιο νόημα να εξηγήσω κάτι παραπάνω εφόσον αυτό που κατάλαβες συνάδελφε από τα λεγόμενα μου ήταν τα λόγια του Πάγκαλου...... καλή συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (edited) φαε και εσυ οπως και εγω ψαροκοκκαλα. οι υπολοιποι τρωνε τσιπουρες. εσυ και εγω δεν εμποδισαμε τους 10 καρχαριες να φανε τις τσιπουρες. αρα ειμαστε συνυπευθυνοι στο βαθμο που μας αναλογει φιλε. αρα μαζι τα φαγαμε, εστω και αν εμεις περιοριστηκαμε στα κοκκαλακια. ελπιζω να εγινα πιο σαφης με την εκτενη αναλυση. παντα φιλικα. δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου. καλη δυναμη σου ευχομαι Edited Νοέμβριος 7 , 2013 by pantsel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ http://olympia.gr/2013/09/19/%CE%B1%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA-%CF%83/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 (edited) καταθεση ψυχης απο εναν ηθικο συναδερφο, το προηγουμενο link Edited Νοέμβριος 9 , 2013 by pantsel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα