ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗς Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (edited) με αυτο το έγγραφο αγρός 500τ/μ εκτός σχεδίου έχτισε με ορούς δομήσεις για εντός , η πολεοδομία το θεωρεί νόμιμο γιατί λέει δεν είπανε ψέματα ώστε να κάνουν ακυρώσει αδείας τα σχολεια σας παρακαλω Edited Νοέμβριος 5 , 2013 by Γιάννης
stavrosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 τι ειναι αυτο το exe αρχειο?????
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗς Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 θα το ξανανεβασω σορυ
stavrosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 τότε...έτσι ήταν τα πραγματα. μάλλον πήρε όρους δόμησης σαν εκτός σχεδίου εντός ζώνης. για το ύφος, την ποιότητα της σύνταξης κλπ δεν θα σχολιάσω καν...
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗς Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 για ορούς δομήσεις πηρέ σαν εντός με 70% καλύψει αλλά είναι σωστό αυτό αν είναι να το κάνω και εγώ ?και ο διπλανός μου και πάει λέγοντα ς
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (edited) Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να φαίνονται τα στοιχεία μιας βεβαίωσης δημόσια έστω και του '89. Θα μπορούσατε να "παραποιήσετε λίγο" τα στοιχεία πριν το ανεβάσετε. Το διαγράφω και αν θέλετε διορθώστε και ξανανεβάστε... Edited Νοέμβριος 5 , 2013 by Γιάννης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα