Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Τιμές υπερ-χονδρικής δίνονται από τις εταιρίες αρχικά στο δίκτυο τους και σε δεύτερο χρόνο σε μεγάλους εργολάβους που κάνουν τζίρους πάνω απο 400Κ στην υπερχονδρική. Το 30% δεν είναι έκπτωση υπερ-χονδρικής. Εκπτώσεις υπερ-χονδρικής κυμαίνονται απο 45 έως και 60-70% ανάλογα το προϊόν σε σχέση με την τιμή λιανικής.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 (edited) Εκπτώσεις υπερ-χονδρικής κυμαίνονται απο 45 έως και 60-70% ανάλογα το προϊόν σε σχέση με την τιμή λιανικής. Για αυτο το λόγο δημιουργήθηκαν οι συνεταιρισμοί ροδοπουλε, προσπαθούν να κρατήσουν την αγορά κ τα κέρδη (τα δικά μου) σε λογικά επίπεδα, με λίγα λόγια , προσπαθούν να ρυθμίσουν την αγορά σε όφελος των όλων , εξαρτάται όμως από τον ή ποιούς κ πώς τους διαχειρίζονται, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, τρανό παράδειγμα ο συνεταιρισμός υδραυλικών χανίων , ένας συνεταιρισμός υπόδειγμα που έκλισε σε μία νύκτα Edited Νοέμβριος 13 , 2013 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
dchatz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Λαθος (κάνοντας επεξεργασία σε ένα ποστ γύρισε ως κώδικας και το έχασα)
kalianis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Πολιτικός Μηχανικός που ασχολείται με εργολαβίες για εργασίες πχ. εσωτερικών χρωματισμών σε παλιό κτίριο, μπορεί να κόψει ΑΠΥ στον ιδιώτη πελάτη με 13% ΦΠΑ;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Οταν τα υλικά είναι στο 23% πως θα γίνει κάτι τέτοιο?
kalianis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Συμφωνώ απόλυτα...αλλά έτσι δεν λέει ο νόμος; Μου έχει τύχει περίπτωση με υδραυλικές εργασίες επισκευής που έδωσα προσφορά εγώ σαν εργολάβος με 23% και έχασα την δουλειά από υδραυλικό που ήταν φτηνότερος λόγο ότι έβαζε φπα 13%. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα και εγώ ως πολιτικός μηχανικός εργολάβος να κόψω με 13% ή δεν επιτρέπεται;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (edited) Τα μαγάζια δεν κόβουν τιμολόγιο πώλησης με 13%. Δεν γίνετε αυτό είτε για μηχανικούς είτε για υδραυλικούς. Edited Ιανουάριος 26 , 2014 by Ροδοπουλος
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Μπορούσες μια χαρά να δώσεις προσφορά με 13% ... αν εφαρμόσεις σωστά τις εγκυκλίους που υπάρχουν στην αρχή του θέματος ...
kalianis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Σε ευχαριστώ. Άρα, από ότι καταλαβαίνω μπορούσα να εφαρμόσω ΦΠΑ 13% εφόσον τα υλικά είναι στενά συνδεδεμένα και απαραίτητα για τις εργασίες, και κοστίζουν έως το πολύ το 1/3 της συνολικής αμοιβής; Αυτό με το 1/3 ισχύει ή έχει καταργηθεί; Στα έξοδα θα έχω ΦΠΑ 23% και στα έσοδα ΦΠΑ 13% κάτι το οποίο με συμφέρει, σωστά;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα