sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 συνηθως η συνδεση στην κορυφη ειναι με μετωπικη πλακα οποτε μαλλον πακτωση. συμφωνω για τα κατ χιαστι στη βαση.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 δεν το κατάλαβα αυτό που λες sundance. Θέλεις να το εξηγήσεις?
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 συνδεσεις με μετωπικη πλακα ειναι πακτωσεις (συνηθως εχουν και ενισχυση) οπως εδω αρθρωσεις συνηθως οταν εχουμε διπλα γωνιακα στο συγκεκριμενο κομβο.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 κάπως έτσι δηλαδή θα κάνεις την σύνδεση υποστυλώματος - ολόσωμου ζευκτού?
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 κατ αρχας δεν εχω καποιο εργο. η μορφη της συνδεσης θα ειναι αυτη. εχει τιποτα στραβο?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 δεν καταλαβαίνω που θα την βάλεις... δηλαδή θα την περίμενα σε 1) μάτιση δοκού 2) μάτιση μεγάλου ζευκτού. δεν ξέρω που μπαίνει το υποστύλωμα σε κάτι τέτοιο.
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 δεν σε πιανω και επειδη αρχισαν να με γερναν τα στατικα,εσυ τι συνδεση μορφωνεις στην κεφαλη του υποστυλωματος?διπλα γωνιακα?αν εχεις και καμια φωτο ακομα καλυτερα.
paktomenos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Η φωτο του sundance είναι προφανώς από σύνδεση στύλου με -δυο- δοκούς δεξιά-αριστερά. Για φώτο, έχει δημοσιεύσει μια ο ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ, τύφλα να έχει ο Βάγιας (εκτός από τις τεγίδες ) : http://www.michanikos.gr/files/img_1935_163.jpg
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 ε ναι ρε παιδια.χωρις τη μια επεκταση,εννοειται...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 καλά ε είμαι τελείως στραβός! Τι να πω βρε sundance, τι να πω Paktomenos πρόσεξε ότι στην φώτο μου οι τεγίδες είναι ανάποδες....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα