sissy_arch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 καλησπέρα Μου ηρθε βεβαίωση ότι οφείλω στο ΚΕΑΟ τον 2/3/και 4 του 2020 που είναι αυτοί που είχαν ανασταλλεί λόγω κόβιντ!!!έχει κάποιος κάτι παρόμοπιο? στον εφκα και στο κεαο δεν απαντάει άνθρωπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos P Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 3 hours ago, sissy_arch said: καλησπέρα Μου ηρθε βεβαίωση ότι οφείλω στο ΚΕΑΟ τον 2/3/και 4 του 2020 που είναι αυτοί που είχαν ανασταλλεί λόγω κόβιντ!!!έχει κάποιος κάτι παρόμοπιο? στον εφκα και στο κεαο δεν απαντάει άνθρωπος. δεν είχαν ανασταλεί. τους πλήρωνες ή με έκπτωση τότε ή αργότερα χωρίς έκπτωση, δεν σου ήρθε ειδοποιητήριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIGIO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 5 ώρες πριν, sissy_arch said: καλησπέρα Μου ηρθε βεβαίωση ότι οφείλω στο ΚΕΑΟ τον 2/3/και 4 του 2020 που είναι αυτοί που είχαν ανασταλλεί λόγω κόβιντ!!!έχει κάποιος κάτι παρόμοπιο? στον εφκα και στο κεαο δεν απαντάει άνθρωπος Και σε εμένα... χωρίς ειδοποιητήριο! Τα πληρώνεις ηλεκτρονικά στο ΚΕΑΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 (edited) Ήταν και ο 4ος όπως αναφέρετε; Σίγουρα; (1η εικόνα) Εν τω μεταξύ, είχε έρθει και σε εμένα κάποια στιγμή. Την άλλη ημέρα που το έψαχνα είχε απλά σβηστεί και βλέπω ότι τώρα, προσπαθώντας να εγγραφώ στο ΚΕΑΟ, μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα (2η εικόνα). Δηλώνω τον ΕΦΚΑ ως ασφαλιστικό φορέα και το ΑΜΚΑ ως αριθμό μητρώου φορέα. Edited Φεβρουάριος 22 , 2022 by JohnnyHoliday Link to comment Share on other sites More sharing options...
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2022 παιδιά, έλεγε αναστολή, πληττόμενοι λόγω covid. τι δεν είχε αναστολη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2022 13 minutes ago, sissy_arch said: παιδιά, έλεγε αναστολή, πληττόμενοι λόγω covid. τι δεν είχε αναστολη? Αυτό γράφω παραπάνω, για αυτό και επισυνάπτω και το απόσπασμα οθόνης (screenshot). Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον 4ο του 2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2022 Από μισθωτή υπηρεσία, πληρώνεται ο ΟΑΕΔ. Όμως οι πληρωμές δεν έχουν περαστεί στον ΕΦΚΑ (δεν καταλαβαινω γιατί- αφού υπάρχει κράτηση στο μισθό), με αποτέλεσμα να πάει για είσπραξη στο ΚΕΑΟ. Έχει συμβεί σε κανέναν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα