koemman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Ναι, αυτα εννοώ και συγκεκριμένα αυτά που πρότεινες παραπάνω.Πήα Παπασωτηρίου αλλά δεν τα έχει. τα χει δει καποιος κάπου? Πόσο κάνουν περίπου?
miltos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Πήρα Παπασωτηρίου αλλά δεν τα έχει Μάλον δε θα κατάλαβαν τι ζητούσες. Ζήτα τα σαν ΤΟΤΕΕ (Τεχνική Οδηγία ΤΕΕ) Πχ ΤΟΤΕΕ2451/86 που αφορά την πυρόσβεση (το 86 σημαίνει ότι η οδηγία εκδόθηκε το 1986. Όλες τότε εκδόθηκαν, μη νομίζεις οδηγία που δεν καταλήγει: /86)
spenergy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Ποιά καλά βιβλία για ηλεκτρονικά ισχύος γνωρίζετε; Ελληνικά, Ξενόγλωσσα ή μεταφρασμένα... Για αρχάριους αλλά και προχωρημένους
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Στη σχολη μας εδιναν το μεταφρασμενο (απο τον Μαργαρη) "Ηλεκτρονικά ισχύος" των Mohan, Ned, Undeland, Tore A., Robbins, William P. ISBN: 9789607219428 Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα/εμβαθυνει κτλ αλλα προκειται για καλο βιβλιο. Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε κεντρικο βιβλιοπωλειο να ξεφυλλισεις μερικα να βρεις τι σου κανει.
yrw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Σε ποια σχολή ήσουν και σας έδιναν το Μόχαν;;;;; Νομίζω ότι ο Μόχαν θεωρείται τόσο καλό όσο ο Chapman για τις μηχανές. Ξεφύλλισε το και πιστεύω θα σε βοηθήσει.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Δημοκριτειο.. Μην νομιζεις οτι ειναι και κανα πολυ ακριβο. 33 ευρω εχει εξω. Ειναι καλο παντως. (Για συγκριση τιμης ελληνικα ηλεκτρολογικα βιβλια των 1000 σελιδων,ντοκοπουλος κτλ κοστιζουν 60 ευρω περιπου)
JohnEngineer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Χαιρετώ όλους τους συνάδελφους του φόρουμ Είμαι σχετικά νέος μηχανικός και θα ήθελα να μου προτείνετε για αρχή ένα καλό βιβλίο σάν βοήθημα (για ηλεκτρομηχανολικά κυρίως). Είχα ακούσει για ένα "Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις" ή κάπως έτσι.. Όσα έχω διαβάσει πάντως μέχρι τώρα στο φόρουμ για ηλεκτρολόγους μου είναι πολύ χρήσιμα... Μην σταματάτε να ποστάρετε...
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Καταρχήν χρειάζεσε τη "Βίβλο" δηλ το εγχειριδιο εφαρμογης του ΕΛΟΤ
JohnEngineer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Βασικά είδα και το υπόμνημα με Βιβλιογραφία που έχει σωρία χρήσιμων βιβλίων αλλα για να γίνω πιο σαφής... απο πού να ξεκινήσω;... δέν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα αυτά με μιάς!!....
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Συνάδελφοι Σας παραθέτω ένα link στο οποίο μπορείτε να βρείτε ένα πολύ καλό εγχειρίδιο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από την ΑΒΒ. Υπάρχουν αντίστοιχα της Scnheider, Siemens και άλλων αλλά δεν έχω διαθέσιμα τα link τώρα. Πάντως το συγκεκριμένο βιβλίο αξίζει να το κατεβάσετε, έχει παραδείγματα, ξεκινάει απο τα βασικά και διαθέτει πληθώρα πινάκων με χαρακτηριστικά καλωδίων, πρότυπα κλπ. Οι νέοι συνάδελφοι (αλλά και οι παλιοί) πιστεύω θα το βρουν πολύ ενδιαφέρον. Είναι στα Αγγλίκά. Ρίξτε μια ματιά εδώ : http://www.abbrs.com.br/catalogo/disjuntores/handbooks/handbook_electrical_devices.pdf
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα