Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι, αυτα εννοώ και συγκεκριμένα αυτά που πρότεινες παραπάνω.Πήα Παπασωτηρίου αλλά δεν τα έχει. τα χει δει καποιος κάπου? Πόσο κάνουν περίπου?

Δημοσιεύτηκε
Πήρα Παπασωτηρίου αλλά δεν τα έχει

Μάλον δε θα κατάλαβαν τι ζητούσες. Ζήτα τα σαν ΤΟΤΕΕ (Τεχνική Οδηγία ΤΕΕ)

Πχ ΤΟΤΕΕ2451/86 που αφορά την πυρόσβεση (το 86 σημαίνει ότι η οδηγία εκδόθηκε το 1986. Όλες τότε εκδόθηκαν, μη νομίζεις οδηγία που δεν καταλήγει: /86)

Δημοσιεύτηκε

Ποιά καλά βιβλία για ηλεκτρονικά ισχύος γνωρίζετε;

Ελληνικά, Ξενόγλωσσα ή μεταφρασμένα...

Για αρχάριους αλλά και προχωρημένους

Δημοσιεύτηκε

Στη σχολη μας εδιναν το μεταφρασμενο (απο τον Μαργαρη) "Ηλεκτρονικά ισχύος" των Mohan, Ned, Undeland, Tore A., Robbins, William P.

ISBN: 9789607219428

Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα/εμβαθυνει κτλ αλλα προκειται για καλο βιβλιο. Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε κεντρικο βιβλιοπωλειο να ξεφυλλισεις μερικα να βρεις τι σου κανει.

Δημοσιεύτηκε

Σε ποια σχολή ήσουν και σας έδιναν το Μόχαν;;;;; :shock: Νομίζω ότι ο Μόχαν θεωρείται τόσο καλό όσο ο Chapman για τις μηχανές. Ξεφύλλισε το και πιστεύω θα σε βοηθήσει.

Δημοσιεύτηκε

Δημοκριτειο..

Μην νομιζεις οτι ειναι και κανα πολυ ακριβο. 33 ευρω εχει εξω.

Ειναι καλο παντως. (Για συγκριση τιμης ελληνικα ηλεκτρολογικα βιβλια των 1000 σελιδων,ντοκοπουλος κτλ κοστιζουν 60 ευρω περιπου)

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ όλους τους συνάδελφους του φόρουμ

Είμαι σχετικά νέος μηχανικός και θα ήθελα να μου προτείνετε για αρχή ένα καλό βιβλίο σάν βοήθημα (για ηλεκτρομηχανολικά κυρίως). Είχα ακούσει για ένα "Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις" ή κάπως έτσι..

Όσα έχω διαβάσει πάντως μέχρι τώρα στο φόρουμ για ηλεκτρολόγους μου είναι πολύ χρήσιμα... Μην σταματάτε να ποστάρετε...

Δημοσιεύτηκε

Βασικά είδα και το υπόμνημα με Βιβλιογραφία που έχει σωρία χρήσιμων βιβλίων αλλα για να γίνω πιο σαφής... απο πού να ξεκινήσω;... δέν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα αυτά με μιάς!!....

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι

Σας παραθέτω ένα link στο οποίο μπορείτε να βρείτε ένα πολύ καλό εγχειρίδιο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από την ΑΒΒ. Υπάρχουν αντίστοιχα της Scnheider, Siemens και άλλων αλλά δεν έχω διαθέσιμα τα link τώρα.

Πάντως το συγκεκριμένο βιβλίο αξίζει να το κατεβάσετε, έχει παραδείγματα, ξεκινάει απο τα βασικά και διαθέτει πληθώρα πινάκων με χαρακτηριστικά καλωδίων, πρότυπα κλπ.

Οι νέοι συνάδελφοι (αλλά και οι παλιοί) πιστεύω θα το βρουν πολύ ενδιαφέρον. Είναι στα Αγγλίκά.

Ρίξτε μια ματιά εδώ :

http://www.abbrs.com.br/catalogo/disjuntores/handbooks/handbook_electrical_devices.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.