danaoulada Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 καλησπέρα,έχω μια περίπτωση άδειας κ.υ.ε. [προ του 85, 40τμ] και από την πυροσβεστική μου είπαν πως χρειάζονται την κάτοψη με σημειωμένα τα μέτρα πυροπροστασίας [νομίζω 2 πυροσβεστήρες, 1 π.φωλιά και μια φωτεινή σήμανση εξόδου]. έιμαι νέα μηχανικός [αρχιτέκτονας] και δεν έχω συντάξει τέτοιο σχέδιο στο παρελθόν υπάρχει κάποιο υπόδειγμα σχεδίου με μετρα πυροπροστασίας που μπορώ να έχω σαν παράδειγμα? ευχαριστώ
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Μπορεις να φτιαξεις ενα πρασινο κουτακι που μεσα θα γραφει EXIT, Ενα αλλο κοκκινο που θα λεει Π.Φ. , και για τους πυροσβεστηρες 2 κυκλοι που μεσα θα γραφουν P6Στο σχεδιο θα τα τοποθετησεις εκει που πρεπει να πανε (θα δειξεις την φωλια εκει που ειναι, το ΕΧΙΤ εκει που ειναι και τους πυροσβεστηρες εκει που θα ειναι ακουμπισμενοι) Ολα αυτα με την προυποθεση οτι θα δεχτουν το σχεδιο με υπογραφη αρχιτεκτονα, εσενα δηλαδη. Δεν γνωριζω αν δεχονται ή οχι, υποθετω οτι αφου δεν εχει μονιμα μεσα θα εισαι οκ. 1
danaoulada Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Τους ρώτησα και δέχονται, σας ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Σε απαίτηση για φορητά μέσα πυροπροστασίας, επιτρέπεται η σύνταξη μελέτης και από άλλες ειδικότητες. Σελ. 28,29 στο συνημμένο αρχείο. κωδικοποιηση του ΠΔ 71 88 ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΝ. ΠΥΡ.ΑΣ ΣΕΛ 28-29.doc 1
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Ρίξε και μία ματιά εδώ... http://www.michanikos.gr/files/file/63-υπομνήματα-για-σχέδια-ενεργητικής-πυροπροστασ/ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα