aris92 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (edited) Καλησπέρα! Έχω λίγο καιρό που άρχισα να ασχολούμαι με τα ρελέ και γι αυτό το λόγο έχω κάποιες απορίες τις οποίες ελπίζω να μου τις λύσετε Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα ρελέ για επαφές που είναι NO όταν διαρρέεται από μια συγκεκριμένη ένταση να κλείνει η μια ενώ οι υπόλοιπες να παραμένουν ανοιχτές. Στη συνέχεια για μια μεγαλύτερη ένταση να παραμένει κλειστή η πρώτη επαφή αλλά να κλείνει και η δεύτερη ενώ η τρίτη να παραμένει ανοιχτή. Στη συνέχεια για ακόμη μεγαλύτερη ένταση να κλείσει κ η τρίτη και ομοίως. Edited Νοέμβριος 18 , 2013 by aris92
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (edited) Πάρε μια ιδέα από εδώ Κάνε έναν κόπο να συμπληρώσεις την ειδικότητα στο προφίλ σου όπως ζητούν οι κανόνες συμμετοχής. Edited Νοέμβριος 18 , 2013 by miltos
aris92 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Το είδα αλλά δεν κατάλαβα πολλά Εκεί που λέει Επιτηρούμενα επίπεδα έχει διάφορες επιλογές. Υπάρχουν ταυτόχρονα και οι 3 πχ δυνατότητες ή εγώ επιλέγω μια μόνο από αυτές? Επίσης για κάποια επίπεδα ρεύματος συμπίπτουν δηλαδή έχει Επιτηρούμενα επίπεδα 2 - 20 A ή 5 - 50 A ή 10 - 100 A 'Όταν έχω ένα ρεύμα ας πούμε 15Α τότε τι συμβαίνει. Ή αν έχω 30Α τότε η επαφή μου ΝΟ που ήταν κλειστή ανοίγει?
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (edited) Στο link που έδωσα υπάρχουν και τα specifications. Δες πχ αυτό και λογικά θα λυθούν οι απορίες σου. Edited Νοέμβριος 18 , 2013 by miltos
slammer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Ουσιαστικα αυτά που βλέπεις δεν είναι με την αυστηρή έννοια του όρου ρελέ, άσχετα αν ονομάζονται καταχρηστικά έτσι... Αυτά είναι ελεγκτές-επιτηρητές ρεύματος που κάτω από ορισμένες συνθήκες οδηγούν ένα ρελέ που περιέχεται μέσα στη συσκευή.
vasilllis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Καλησπέρα! Έχω λίγο καιρό που άρχισα να ασχολούμαι με τα ρελέ και γι αυτό το λόγο έχω κάποιες απορίες τις οποίες ελπίζω να μου τις λύσετε Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα ρελέ για επαφές που είναι NO όταν διαρρέεται από μια συγκεκριμένη ένταση να κλείνει η μια ενώ οι υπόλοιπες να παραμένουν ανοιχτές. Στη συνέχεια για μια μεγαλύτερη ένταση να παραμένει κλειστή η πρώτη επαφή αλλά να κλείνει και η δεύτερη ενώ η τρίτη να παραμένει ανοιχτή. Στη συνέχεια για ακόμη μεγαλύτερη ένταση να κλείσει κ η τρίτη και ομοίως. οχι.Ενα ρελε με συγκεκριμενες επαφες-πολους θα λειτουργουν παντα μα παντα το ιδιο,θα νοιγουν η θα κλεινουν ολες το ιδιο.Αν θες να κανεις αυτο που ζητας θα πας σε αυτοματισμο με δυο η περισοτερα ρελε ή σε καποιο plc με αναλογικη εισοδο ωστε να ειναι πληρως ρυθμιζομενο.Αυτα που δειχνεις ειναι μονο για να δωσεις ΜΙΑ τιμη ,οποτε φαντασου οτι θες οσες τιμες τοσους επιτηρητες. Για τη χρηση τα θες ακριβως?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα