giotaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 (edited) Γεια σε όλους.. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια άδεια εκδοθείσα το 2008 για μια μονοκατοικία (από άλλο συνάδελφο). Η οικοδομή κατασκευάστηκε με μια αυθαιρεσία ως προς τα τετραγωνικά, την οποία και τακτοποίησα με το Ν. 4178/2013. Τώρα ο πελάτης θέλει να πάρει οριστικό ρεύμα και νερό. ΩΣΤΟΣΟ, η οικοδομή δεν είχε πάρει ποτέ εργοταξιακό ρεύμα (έπαιρνε ρεύμα για την κατασκευή από το γείτονα) και ΕΠΙΠΛΕΟΝ δεν έχει εξοφλήσει τις εισφορές του στο ΙΚΑ( ένσημα) . Τι χαρτιά πρέπει να έχω? και τι γίνεται με ΙΚΑ και το γεγονός ότι δεν είχε πάρει ποτέ εργοταξιακό ρεύμα? Παίζουν ρόλο για την οριστική ηλεκτροδότηση? Ευχαριστώ πολύ.. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian Edited Νοέμβριος 21 , 2013 by yian
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Καλημέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αποθήκη αυθαίρετα κτισμένη στην ταράτσα πολυκατοικίας, κατ' επέκταση της απόληξης κλιμακοστασίου, και τακτοποιημένη με ν.4178, μπορεί να πάρει ρεύμα με νέο, ανεξάρτητο ρολόι ΔΕΗ;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 ΝΑΙ με συνημμένα στην αίτηση προς ΔΕΗ της "βεβαίωσης σύνδεσης με δίκτυα ..." (από το σύστημα αυθαιρέτων) και μιας υπεύθυνης δήλωσης ιδιοκτήτη από https://www.deddie.gr/ 1
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Ευχαριστώ πολύ. Και χωρίς ο ιδιοκτήτης να πάρει συναίνεση για την ρευματοδότηση από άλλους συνιδιοκτήτες, σωστά;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 (edited) Δυστυχώς έχω την εντύπωση πως η ΔΕΔΗΕ θέλει βεβαίωση από το Ν4495 και όχι από τον Ν4178!!!! Εκτός αν λύθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τα δικαιολογητικά της ΔΕΔΗΕ Όσον αφορά την συναίνεση αυτό το έλεγξες όταν έκανες την δήλωση στον Ν4178..... Edited Νοέμβριος 13 , 2019 by Faethon11
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 (edited) Δηλαδή η ΔΕΔΗΕ "απαιτεί" ουσιαστικά να μεταφερθεί η δήλωση από τον 4178 στον 4495 για να βάλει χωριστό ρολόι; Για την συναίνεση ΟΚ, απλά ρωτάω αν θέλει "έξτρα" συναίνεση ειδικά για το νέο ρολόι. Edited Νοέμβριος 13 , 2019 by gp1
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δεν ξέρω, ίσως να έχει λυθεί το θέμα με την βεβαίωση... Για το ρολόι πάλι το θέμα είναι της ΔΕΔΗΕ. Δεν το γνωρίζω... 1
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 (edited) OK, ευχαριστώ πολύ. Θα επικοινωνήσω με ΔΕΔΗΕ κάποια στιγμή και θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα Edited Νοέμβριος 13 , 2019 by gp1
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Μίλησα σήμερα με ΔΕΔΔΗΕ και μού είπαν το εξής: Αρχικά είχε εκδοθεί εσωτερικά στον ΔΕΔΔΗΕ μιά εγκύκλιος, που έλεγε ότι θα γίνονταν ηλεκτροδοτήσεις μόνον για ακίνητα τακτοποιηθέντα με τον Ν.4495 Αργότερα όμως εξεδόθη άλλη εγκύκλιος που ζητούσε από τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ να δέχονται και τακτοποιηθέντα με τον Ν.4178 3
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 ΟΚ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα