Gwgw_M Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 Καλησπέρα σε όλους, επαναφέρω το θέμα γιατι θα ήθελα την γνώμη σας. Εχω να εκδώσω μια ΕΕΜΚ σε μια μονοκατοικία με επικαρπία στην μαμά και κυριότητα στην κόρη. Τα απαραίτητα έντυπα ανάθεσης - ανάληψης κτλ ποια τα υπογράφει και σε συνέχεια σε ποια απο τις 2 θα εκδώσω την άδεια μικρής κλίμακας? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
themoiko Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Καλημέρα, Τα εγραφα αναθεσης και η αδεια θα εκδοθει στο ονομα της μητερας που εχει την επικαρπια 1 1
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Λάθος. Οι άδειες εκδίδονται στο όνομα του ψιλού κύριου. Αυτό, άλλωστε, προκύπτει κι από τη σχετική συζήτηση στο θέμα. Ο επικαρπωτής δηλώνεται στο ΙΚΑ 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:"ΑΔΕΙΑ ΔΟΜΗΣΗς ΨΙΛΟΣ ΚΥΡΙΟς"&page=0
Gwgw_M Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 On 27/8/2024 at 11:09 ΠΜ, tetris said: Λάθος. Οι άδειες εκδίδονται στο όνομα του ψιλού κύριου. Αυτό, άλλωστε, προκύπτει κι από τη σχετική συζήτηση στο θέμα. Ο επικαρπωτής δηλώνεται στο ΙΚΑ Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την απάντηση σας. Και εγώ στο όνομα της κόρης τα είχα ετοιμάσει τα έγγραφα οπότε σωστά προχωράω. Στον πίνακα 3 για το ΙΚΑ θα δηλώσω της μητερας το όνομα? Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
ΜΕΜΟΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 (edited) Καλημερα σας. Εχω μια περιπτωση οπου αγροτης θελει να κατασκευασει αγροτικη αποθηκη. Θελει να την κατασκευασει σε γεωτεμαχιο που ανηκει στην σύζυγο του που δεν ειναι στο επαγγελμα αγροτης. Στην περιοχη επιτρέπεται μονο αγροτικη αποθηκη και κατοικια. Αν γινει μισθωτήριο στον σύζυγο θεωρειτε οτι μπορει να βγει οικοδοκικη αδεια στο ονομα του? Ρωτάω γιατι, τι θα γινει με το κτίριο αν λήξει το μισθωτήριο? Θα ειναι αυθαίρετο? Η χρηση του κτιριου θα ειναι αγροτικη αποθηκη με την έγκριση της διεύθυνσης γεωργιας. Edited Οκτώβριος 25 by ΜΕΜΟΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα